Överkroppspass, yoga och familjehäng – helgen ur mobilen #74

Med siktet på en ny veckan och helgen i ryggen..

..godmorgon bästa du! Det var länge sen jag berättade om vad som händer mellan raderna, men som jag sagt förr är det just när det är fullt upp jag knappt hinner reflektera. Än mindre berätta för dig, men det är just därför jag samlar ihop lite av allt i den här typen av inlägg. Här mest från helgen, med även lite från förra veckan..

Överkroppspass, yoga och familjehäng – helgen ur mobilen #74

 • Gymnastik. Backar vi till i måndags var det trampolinträning för Jonna och gänget. På söndagar tränar de redskapsgymnastik och måndagar trampolin. Jag är så glad att hon trivs så bra i sin nya klubb, precis som grabbarna i sina fotbollslag.
 • Ute-PT. Som jag berättat är det ett par som köpt 3 PT-pass med mig, i tisdags körde dom det andra. Precis som sist tajmade vi en superskön dag och det är så roligt att få coacha IRL ibland!
 • Smidiga middagar. Ett måste för att få in allt under våra vardagar, som ugnspannkaka i dubbel sats. Och en dag gjorde jag extra mycket potatismos så att det räckte till potatisplättar dagen efter. Lika ofta blir det färdiga köttbullar från frysen, fiskpinnar och helgrillad kyckling. Också ok.
 • Fredagsyoga. Eftesom jag hade fullt upp med att fylla år veckan innan missade jag passet som ligger så lägligt mellan arbetsveckan och helgen, men nu så. Det är så skönt att både släppa mentala och fysiska spänningar, komma ner i var och djupandas in en avkopplad känsla inför helgen. Yoga är en av mina helt prestationsfria träningsformer.
 • Långfrukost. Jag har passat på att sova ut och äta frukost extra länge under helgen. Just nu är havregrynsgröt med chiafrön, ägg, blåbär, frön och nötter favoriten.
 • Shopping. På lördagen gick/cyklade jag och Jonna till Fältöversten och köpte ny höstjacka till henne (galet hur barnen växer), sulor med pronationsstöd till mig (på tiden), kalaspresenter och lördagsgodis. Även själva ”resan var målet”, d.v.s. att komma ut i den härliga höstsolen.
 • Filmkvällar. Jag älskar att det är mörkt på kvällarna nu så att man kan tända ljus och se på film i rätt stämning. I lördags såg vi på ”Kalle och Britas hälsoresa”. Både underhållande och intressant med olika synsätt på träning och hälsa. Rekommenderas om du inte redan sett serien.
 • Söndagsfys. Dels körde jag ett matigt överkroppspass (du hittar hela upplägget med filmklipp här), dels spelade alla grabbar varsin fotbollsmatch och dels hoppade Jonna sig svettig på ett Jumpyard-kalas. Sen var det förberedelser inför veckan och mer soffhäng som avslutning.

Det var lite av allt som händer mellan temabaserade inlägg. Hur har din helg varit? Skriv gärna. Och du – jag misstänker att det är problem att kommentera på mina inlägg? Maila gärna an[email protected]mail.com om det stämmer så ska jag se till att felet blir åtgärdat. Viktigt att det funkar. KRAM! /A

1 kommentar

  Berätta vad du tycker

  Din e-postadress kommer inte publiceras