Veckans återblick #5 – min tränings och vardagsrapport

Såhär.

Mycket tid i soffan, endel skärmar och levande ljus. Ja, det lockade mest i gårdagens regnväder, men vi tog oss ändå ut på ett och annat. Du som hängt med vet ju att barnen har många aktiviteter på helgerna och dessutom är det då man har tid för ärenden och fix. Jag vaknar som en klocka vid 6 och hinner oftast köra ett morgonpass, sen är det full fart – med avbrott och avslut som på bilden ovan. Gillar det! Och annars har veckan sett ut så här..

Veckans återblick #5 – min tränings och vardagsrapport

  • Träningen: Som jag skrev på Instagram en dag tror jag att universum strävar efter balans och rättvisa. Så när du har det tufft på ett håll kompenseras du med något bra på annat. Min träning har t.ex. sällan gått så bra som nu, trots att det är jobbigt med mycket kring separationen. Löpningen känns lätt, jag känner mig stark på gymmet och crossfitpassen. Så roligt och jag mår verkligen bra av stunderna med fokus på kroppen istället för att tänka så mycket. Under veckan blev det 2 crossfitpass, 2 lugna styrkepass, 2 löppass och 1 vilodag. Förstår om det låter mycket, men med varierande intensitet och normalt för mig.
  • Jobbet: Även där trivs jag. Med sociala dagar hop med kära kollegor, varvat med tystnad på hemmakontoret. Nu har vi fått klarat artikeln om PWO också med ett slutgiltigt smaktest i torsdags. Resultatet hittar du här.
  • Barnen: Jamen det är alltid fart kring dom. Läxor och prov är igång på allvar, liksom allas träningar. Hampus har däremot haft ont i ett knä en tid och inte kunnat spela fotboll, så lite lugnare där. Hoppas det ger med sig snart. I övrigt vankas halloween, så vi har införskaffat prylar till en fest. Traditionen med godis och utklädnad är stort för dagens barn, inget jag minns från när jag var liten. Gör du?
  • Maten: Firade ”Grötens dag” igår (som många andra dagar), plus har fått tillbaka suget efter att skapa lite nya rätter. Inget avancerat, men kycklingen du fick recept på tidigare i veckan och en annan med quorn. Ska visa dig någon dag framöver.
  • Övrigt: NU är äntligen lånet klart för min lägenhet. Från banken där jag har mina sparkonton också, vilket känns himla skönt och tryggt. Allt det här har hängt som ett orosmoln över mig senaste tiden, men nu kan jag i alla fall slappna av litegrann. Till och med så att jag börjat läsa min bok igen. Inredning och att packa blir nästa projekt, men det är inte lika brådis. Dessutom hittade jag en nygammal racer på Blocket som jag köpte i måndags, så även check på den. Så nöjd. Kanske själva meningen med kaos, att bryta av i vardagen och ge oss en extra boost när det är löst? Jag väljer att se det så.. 😉

Ja det var min vecka i korthet. Hur har din varit? Något speciellt du vill berätta, eller något skönt vardagligt? Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras