Kidsfix, chinsrekord och sensommar – helgen ur mobilen #108

Jaha, där rusade ännu en helg förbi.

Hänger du med? Som vanligt var min full av aktiviteter för barnen, mindre för mig själv. Eller jo, visst har jag tränat, fixat med saker, fikat med en vän och kollat serier, men annars inget speciellt. Skönt ibland det med, lite extra nu när det varit så mycket fix och nervanspänning kring lägenhetsköpet. Och lite finns kvar där, men nu något lugnare. Äsch, jag berättar mer här..

Kidsfix, chinsrekord och sensommar – helgen ur mobilen #108

  • Jobbet. Vi har fått hela 3 nya kollegor på SportHälsa, samtliga projektledare/säljare, så i fredags var jag på kontoret för att hälsa på alla. Kul. Vi är som en liten familj, så det är alltid spännande med nya ”barn” (som chefen kallade oss, haha :). Blir nog bra det här och extra glad är jag över att Ewelina bytt skrivbord och nu sitter mittemot mig.
  • Träningen. P.g.a. ovanstående blev det bara 1 crossfitpass förra veckan. Vi gick ut och käkade lunch istället, vilket också är trevligt ibland. Att sitta ner och prata är ju liiite lättare än när man svingar kettlebells, haha. Och en extra vilodag är inte fel för mig som tränar så ofta. Fick ändå in 2 tunga styrkepass och 2 löprundor utöver crossfitwoden i måndags. En bra träningsvecka, t.om. med ett chinsrekord på 9 st, trots att jag inte kör resultatinriktat just nu. Alltid en glädjekick!
  • Kidsen. Helgen har som sagt kretsat kring deras aktiviteter: fotbollsmatcher, gymnastik, pingis, hårklippning, lek hos kompisar, godisshopping… ja, du fattar. Mysigt med extra tid ihop även om intensivt ibland, i alla fall när tider ska passas. Väl på plats, t.ex. som Juniors match i lördags, slappnar jag av och njuter. Älskar att få hänga med i deras svängar!
  • Sensommar. Vilket väder vi haft i Stockholm ett par dar. Uppåt 18° och strålande sol emellanåt. Så himla skönt och vackert med dom färgsprakande löven.
  • Maten. Jodå, endel storkok har det blivit, för precis som när jag kollar på barnens aktiviteter är det avkopplande att laga mat. Lyssna på musik och pula på. Lite mattips får du här i bloggen och ofta i min Instagramstory.
  • Övrigt. Nu är handpenningen till lägenheten löst, men har lite kvar med resten av lånet. Bankfolk är inte enkla att få tag på och vill ha in uppgifter från olika håll. Det blir veckans största projekt, men jag känner ändå inte samma oro längre eftersom jag fått lånelöfte på summan som behövs. Ser sååå mycket fram emot min nya lägenhet som jag kikade förbi innan Juniors fotbollsmatch i lördags. Det blir bra.

Det var min helg i korthet. Hur var din? Berätta gärna om du har tid och lust. Stor kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras