Veckans återblick #3 – min träning- och vardagssrapport

Söndag och sammanfattningsdags.

Nu var det ju ett par veckor sen jag gav dig en återblick på min träning och vardag, men du som är intresserad hänger kanske med mig i andra kanaler? Hur som helst ska du som ”bara” läser bloggen ska kunna göra samma sak, så här kommer en liten rapport.

Veckans återblick #3– min träning- och vardagssrapport

  • Jobbet. Senaste veckorna har varit svajiga med sjuka barn och egen förkylning, så jag har mest jobbat hemifrån. Det blev bara en dag på kontoret förra veckan, men den här hoppas jag på fler. Att sitta hemma har sina fördelar, som tystnad och därför bättre skrivmiljö, men jag gillar att blanda upp med sociala dagar ihop med kollegorna.
  • Träningen. Hängigare än vanligt och smått snuvig har hålla mig ifrån löpning och även annan träning ett par dagar. Mot slutet av veckan var jag ändå tillbaka med lugnare styrketräning, men ingen crossfit. Det är så lätt att dras med av energin där, så inkännande pass för mig själv passade bättre för att inte starta upp med max. I morgon ser jag dock fram emot en lunchwod i boxen igen.
  • Kidsen. Jag har varit solo med alla under helgen, vilket som vanligt inte är några problem, men såklart mer. Tider för alla aktiviteter, måltider, tvätt och plock. Samtidigt mycket roligt också och mysigt att dela allt med dom. Vi har cyklat, shoppat, ätit bullar, hängt i parken, gjort läxor och glott på TV. Med mera.
  • Boendet. I tisdags slog jag till – köpte mitt lilla drömkryping. Är så glad. Och nu extremt nervös då det plötsligt var något knas med mitt lånelöfte. Det blir morgondagens projekt, för jag VILL verkligen ha den där lägenheten. Perfekt att flytta till ett område bara en t-banestation bort, forfarande med gång/cykelavstånd till barnens skolor, city och jobbet. Det plus närhet till löpskog, vänner, butiker och fotbollsplan. Ja du hör – jag måste bo där. Om så i en billigare lägenhet i samma område.
  • Måendet. Bergochdalbana. Så mycket jag inte är beredd på dyker upp, både positiva- och negativa känslor. Mycket bearbetas på natten och nu även gnag över det jag nämnde ovan, men i helgen har jag sovit ut. Tänk vilken skillnad något så basalt som sömn kan göra för humöret och sinnesstämningen.
  • Övrigt. Självklart skulle lägenhetsköpet firas, liksom min födelsedag som inte fått någon ordentlig fest. Några glas bubbel med en vän blev det därför. Jag har även införskaffat nya studsiga sneakers och rotat fram gamla vantar. Galet vad kallt det blivit om mornarna nu. Jag höll på att förfrysa händerna när jag cyklade till jobbet en morgon, men lika galet vackert. Snart exploderar stans träd av varma färger som för att dämpa kylan.

Det var min vecka i det stora hela. Vad händer i ditt liv? Din träning och annat? Berätta gärna. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras