Låtlista med mina favoriter just nu

spellista prioträning

Är du lika musikberoende som mig?

I så fall kanske du vill lyssna in min låtlista inför sommaren? Jag är ett stort Spotifyfan som älskar att lyssna in ny musik, mixad med gamla godingar. Och såhär uppe i norr är inte alltid mobilmottagningen den bästa, så inför sommarens resa har jag knåpat ihop en låtlista med några favoriter just nu och laddat ner till mobilen. Du känner kanske igen några av dom som ”dagens låt” i min Instagram story den senaste tiden, men vissa har inte funkat i Instagrams spelare så dom är nog nya. Eller nygamla. Lyssna och se!

Låtlista med mina favoriter just nu till din träning

Om du har fler bra låtar att tipsa om, som jag kan lägga in i min låtlista – skriv gärna. Jag är ständigt på jakt efter ny musik, både för egen del och mina ”dagens låt” på Instagram. Kram! /A

2 kommentarer
 1. Jag norpade några låtar. Men det var många lugna låtar? Vill gärna ha lite mer ös när jag tränar/springer ☺️
  Seven nation, (Krausetto)
  Children of the dark, (Mono Inc.)
  Freaks, (Timmy Trumpet Savage)
  Salt, (Ava Max)
  Giratina original mix, (Dimatik, Monik, Carroch)
  The Black Pearl body bangers remix (Scotty)
  Lite tips på låtar jag gillar 🏃🏽‍♀️

  1. Haha, ja, jag lyssnar faktiskt på endel lugna låtar när jag kör hårt, men förstår att alla inte gillar det. Kul att du hittade några i alla fall och TACK snälla för dina tips! Dom ska jag lyssna in. Kram!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras