Sommarfest, långpass och barn på vift – helgen ur mobilen #102

sommarfest

SEMESTERKÄNSLAN!

Du känner förmodligen igen den? Vibben av frihet och äventyr en tid framöver? Här även stylad och peppad på sommarfest med kollegorna i fredags, då vi firade in härligheten. Jag och flera från kontoret kommer visserligen småjobb lite hela sommaren, men bara någon dag i veckan och känslan är ändå densamma för mig. Mycket är uppochner i Coronatider, men även om inget blir som vanligt tänker jag njuta av dagar med mindre stress och tider att passa.

Mer om allt, vår sommarfest och senaste dagarna ser du här..

sommarfest

Sommarfest, långpass och barn på vift – helgen ur mobilen #102

  • Småbarn på vift. Det har ärligt talat varit jobbigt att både jobba och ha sommarlovsbarn hemma. Dom stora hittar på saker själva, men dom små måste aktiveras. Vi bor dessutom så inpå varandra att jag inte kan gå undan. Jobbpauser med dom till Kampementsbadet har ändå varit fint, men även lite space nu. I onsdags liftade Junior och Jonna med morbror Jonas till Jorm och min plan är att åka dit senare. Eventuellt, beroende på vad mitt Corontatest visar.
  • Sista passet på Fit4Life Crossfit fram till augusti? Eller? I torsdags körde jag i alla fall en sista wod ihop med kollegorna, sen får jag se om det blir någon extra medan jag är kvar i stan. Kan vara bra att pausa till förmån för mer vila, lugn styrketräning och löpning, men får som sagt se. Det ÄR ju så kul! Och utvecklande.
  • Sommarfest med SportHälsa/Vinsider-gänget. I fredags firade vi in en inlämnad tidning som kollegorna jobbat hårt med (Sommarinfo som går ut med DN) och väntande semester med middag och partaj. Vi åt massa goda smårätter på Yuc, sen vidare till Jossefinas på Djurgården för champagne och drinkar. En superrolig kväll/natt och sen knatade jag hem under rosa himmel. Kommer sakna det här gänget massor, men längta är som sagt bra ibland.
  • Goda ärbarheter. Jag har haft en dipp i matlagningsinspirationen när det har varit fint väder, men nu är den tillbaka varvad med färdigmat. Gjorde bl.a biffar med potatisgratäng en dag, grillade på balkongen en, köpte hem pizza en och toppade med glass som vanligt inför..
  • Långpass. I söndags sprang jag rundan vid Brunnsviken precis som jag gjort dom senaste gångerna. Jag älskar den p.g.a. sin omväxlande terräng, att få springa vid vattnet och bara en sån sak som en Bajamaja på lagom distans hemifrån. Och eftersom jag ”bara”springer långpass varannan eller var 3e vecka hinner jag längta hit. Även den här gången blev det 21 km, men nästa gång ska jag försöka ta mig någon km extra. Har vant mig vid den här distansen nu, benen klarar den ganska lätt – i alla fall under så bra omständigheter som igår. Lagom temperatur, 9 timmars sömn och gott om kolhydrater i kroppen.
  • Chill. Annars har jag mest ”varit” under helgen. Partynatten gjorde sitt, så en tupplur och serier i soffan har passat bra.

Det var mina senaste dagar i korthet. Som vanligt är du varmt välkommen att berätta om dina. Oavsett skickar jag ut en stor digital kram inför veckan! /A

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras