Min otraditionella midsommarafton 2020 i bilder

Året då den traditionella midsommarklänningen byttes mot bikini.

Preciiiiis hela dagen. Ja, nog för att jag gjort olika saker varje år sen jag blev vuxen, men min midsommarafton 2020 blev ovanligt otraditionell. Inte en blomma plockades, ingen midsommarstång i sikte, inget grodhopp eller sång hellre för den delen, men jag sörjer VERKLIGEN inte. Det här var ett av mitt absolut bästa sätt att fira, hos Milla med familj på Ingarö. Mer spontant än annars, med massor av bad, lek för barnen, gott att äta och tid att prata.

Min otraditionella midsommarafton 2020 i bilder

Vädret har nog aldrig varit så vackert en midsommar vad jag kan minnas. Kan du? Vi startade med en kort promenad till badviken där dom flesta tog sig ett uppfriskande dopp i ljummet sjövatten, även jag.

Sen tillbaka för lek – Hugo och Hampus nöjda så länge det finns en boll..

..chips med löjrom..

..chill och mer bad i poolen.

Vi grillade i två omgångar, en till lunch och en på kvällen. Milla hade gjort en supergod potatissallad och för att få in liiiite midsommarfeeling tog vi en sillbit eller två till. Mest för sakens skull, men gott med något salt i värmen.

OCH mer bad. Ända till sent på kvällen var dom i med korta pauser för att hoppa studsmatta, spela fotboll och äta. Ibland i kombination med badandet.

Soft som sagt. Planen till efterrätt var paj av rabarber från trädgården, men vi styrde om till en enklare rabarberkompott. Inte mindre god dock, kryddad med kanel ihop med vaniljglass. Rekommenderas varmt!

Den här bilden beskriver midsommar 2020 riktigt bra. Mysigt, lugnt och skönt i badkläder. Jag hade med ombyte, men lät bli och drog bara över lite annat till middagen. Extremt nöjd med upplägget och tacksam för så goda vänner, inklusive två nya fyrbenta. En av dom på bilden.. ♥

Hur har din midsommar varit? Annorlunda mot vanligt såhär i Coronatider? Kram! /A

2 kommentarer
  1. Jag hade med en fin midsommar med två timmars bad vid stranden ❤ Underbart väder! Bästa hittills även om vi hade badväder för några år sedan då det var 30 grader i Blekinge hela dagen!! Mycket skönare i år 😊😊

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras