Kalas, plåtning och halvmara – helgen ur mobilen #97

löpning brunnsviken plåtning

Känslan jag tar med från helgen ser du här.

ENERGI från alla kalas, en dags plåtning med proffsiga Pär och gårdagens långpass. Livet är knappast perfekt på alla plan, men det är då såna här glädjebomber behövs som mest. Jag är fullt medveten om att det inte går att sopa problem under mattan, men dom blir fasiken så mycket enklare att hantera med fulla batterier. Här berättar jag mer om hur dom fylldes på under helgen.

plåtning

Kalas, plåtning och halvmara – helgen ur mobilen #97

  • Ella 5 år. I torsdags firade vi min yngsta systerdotter, minstingkusinen som blivit så stor. En härlig dag på trädäcket ute i Sollentuna.
  • Fredag framför kameran. En vän till familjen och grym fotograf, Pär Olsson, och jag spenderade en halvdag för att fånga olika känslor och övningar till mina kanaler. Han är fantastisk på att hitta snygga ljus, vinklar, detaljer och är även en rolig person att hänga med. Extremt väl spenderad plåtning med värdefullt resultat. Vad kommer du se uppblandat med egna bilder framöver.
  • 2 x 9-årsdag. Jonna och Junior firades stort, både i förskott, på självaste dagen och i efterskott. Båda fick bl.a. varsin ny cykel, så lyckliga och blir kanon till att ta till skolan och sommarens utflykter.
  • Mellanmålsglass. Fryst frukt och vaniljkvarg är Jonnas specialitet. Blir inte som gräddglass, men ändå en roligare form av mellanmål. Kommer skriva mer om det framöver.
  • Födelsedagspass- och vila. Att fira kroppen som burit alla barn kändes också rimligt. Med vila (så mycket som gick p.g.a. aktiv plåtning) i fredags, styrka på lördagen och löpning söndagen. Lite av varje den mår bra av alltså.
  • Halvmara. Efter alla kalas var energidepåerna på topp och även vädret lockande för ett långpass, trots att ingen av mina vänner kunde haka på. Jag har längtat efter turen runt Brunnsviken och med lite felspringning kom jag upp i en hel halvmara, alltså 21 km. Underbar runda i solen och jag är även nöjd att känslan var såpass lätt under årets hittills längsta. Lovande inför Helsingborg Halv(eller hel?)marathon.
  • Familjekalas. Firandet fortsatte på söndagen då det var min syster med familjs tur att komma till oss och äta lunch + fika. Helgens shake mushi och hamburgare intogs på uteplatsen, sen flyttade vi in för att äta tårta då en regnskur kom. Mysig avslutning på helgen innan Jonnas gymnastik och allmänt fix inför veckan.

Det var min helg i korthet. Hur var din? Skriv gärna om du vill. Kram! /A

2 kommentarer
  1. Låter som en härlig långhelg!
    Vi har också firat födelsedag, en tvååring. Så glada att vädret var på vår sida så att vi kunde bjuda hem några kompisar och ha ett spontant kalas utomhus i trädgården. Det hade känts tråkigt om hon inte fått något kalas, även om hon själv inte har så bra koll.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras