Våfflor och alternativ träning – helgen ur mobilen #92

Här finns inte mycket att klaga på.

Nä, kanske inte just den stunden, men annars? Jag har känt mig låg den senaste tiden, som att jag går och bär på någon skit som inte bryter ut. Misstänker att det kan vara pollen jag känner av, vet att det är PMS, vill inte tro att det kan vara Corona och är 100% säker på att alla tråkigheter ute i samhället påverkar. Inte för att jag är så hårt drabbad av krisen jämfört med många andra, men kan ändå inte låta bli att påverkas. Och personligen har jag inte heller någon aning om framtiden ekonomiskt, plus att det känns  tungt med alla inställda roligheter för mig och familjen. Framför allt resan till Jorm och mina föräldrar.

Jag lovade ju att du skulle slippa mer deppsnack här, men det är svårt att låta bli just nu. Andras och mitt mående lyser förmodligen ändå igenom i posterna, lika bra att spela med öppna kort. Jag är verkligen inte ute efter att fiska sympatier som sagt, men blir alltid lika överrumplad över hur fantastiska läsare jag har. TACK!

Och nu till ämnet – så här har senaste dagarna och helgen sett ut…

Våfflor och alternativ träning – helgen ur mobilen #92

  • Hemmajobbvecka. Ja, hela förra veckan satt jag på hemmakontoret, vilket har sina fördelar men samtidigt saknar jag kollegorna. Tyvärr ser det ut att bli ännu en fler dagar med mail- och telefonkontakt istället för att ses IRL.
  • Benpass vid Gärdets utegym. Fy satan vad det blåste, men träningen var riktigt bra. Jag är inget stort fan av stora förändringar, men blir ändå alltid exalterad när jag byter upplägg. Övningarna i benpasset hittar du här.
  • Våffeldagen i onsdags. Gott och skönt med en dag i veckan man slipper tänka ut middag tyckte jag. Blev det några våfflor för dig?
  • Våra egna körsbärsträd. Istället för att gå till Kungsträdgården kan vi gå utanför dörren där dom rosa blommorna precis slagit ut. Kontorasten mot betongen är extra vacker tycker jag, men det är riktigt kyligt. Än är vintern inte förbi.
  • Fortsätter stötta restaurangerna. Alltid, men det blir så att man tänker efter en extra gång just nu på hur viktigt det är att hjälpas år. I lördags hade vi svårt att bestämma oss och köpte hem både kebabpizza, olika sorters sushi och Chicken Nuggets.
  • Gymnastikfys med Jonna. Hon hade fått ett program mailat av sin tränare som alternativ träning till gruppen och igår var jag med och körde. Riktigt tufft och väldigt roligt att göra ihop.
  • Bollar. Även om grabbarnas fotbollscuper ställdes in blev det mycket spel av olika slag. I lördags hängde vi vid Tessinparkens konstgräsplan, i söndags morse hade Junior pingisträning (enda som inte blivit inställt, men dom är max 4-6 pers som tränar) och på eftermiddagen spelade vi basket. Ja, plus att Hugo och Hampus går iväg titt som tätt med kompisar och spelar, så himla bra.
  • Goda rester. Att jag inte är mitt piggaste speglar av sig på allt, så jag har inte orkat laga värst mycket mat, men som tur är har vi undansparkade rester i frysen. Även i form av kärleksmums.
  • Söndagspromenad. Kände mig inte pigg nog att springa, men skönt med en skogspromenad. Och för att se något positivt har jag i alla fall inte ont i något knä längre och även tummen är nästintill bra.

Det var min helg i det stora hela med mycket härlig familjetid och en hel del alternativ träning. Hur var din och hur mår du mitt upp i allt? Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras