Från storstadsrusch till sportlov och spa i Jorm – helgen ur mobilen #88

Hej från Lassebacken!

Som du kanske sett eller läst har barnen har sportlov nu och jag jobbar på distans. Känns fint att kunna ge skolbarnen en vecka här. Bli bortskämda av mormor och morfar med närhet till massa utomhuslek. Och även om jag har saker att göra framför datorn är det lyxigt att slippa passa tider-, alla transporsträcker t/r jobb och skolor-, bestämma maträtter-, städa och tvätta m.m. – vilket ger mer fritid. Till sportande och vila.

Jag kommer visa dig mer från vårt sportlov i Jorm, men börjar som vanligt med en återblick på helgen och dagarna därinnan.

Från storstadsrusch till sportlov och spa i Jorm – helgen ur mobilen #88

  • Sista crossfitwoden. I alla fall på lite mer än en vecka, körde vi i torsdags. Och jag måste ännu en gång säga hur GLAD jag är som hittat till denna sport. Varje pass är utvecklande, inte minst för modet, men även fysiskt. Jag lär mig något nytt varje gång och har så himla kul ihop med gänget. Detta är min ”träningslekstund”, till skillnad mot mina egna styrkepass med mer struktur för en hållbar kropp på sikt.
  • Fröknäckebak. Fick feeling och lagade 3 maträtter + bakade 2 plåtar fröknäcke i onsdags. Gott och grymt att ha hemma i frysen.
  • Mental löptur. I fredags morse sprang jag ett varv runt Djurgårdskanalen, vilket både var skönt där och då i solen, men som jag framför allt vet är bästa sätt för en klartänkt hjärna. Hade mycket jobb och packning att fixa innan resan mot Jorm och yes – löpturen gav verkligen energi till allt detta.
  • Packångest inför sportlov. ALLTID. Som jag sagt förr – hatar att packa och älskar att resa. Ingen bra kombo, men det löser sig alltid och iväg kom vi. Anspänningen över att allt vi behövde kom med + att vara i tid släppte när vi lämna Stockholm. Sen en heldags resa med tåg och bil de sista 27 milen ihop med mina föräldrar.
  • Mys och fys. Precis som packångesten – ALLTID samma nöjdhet när vi väl är på plats. Absolut blir det en massa syskontjafs och tjat, men alla pratstunder runt måltiderna och miljön väger upp x 1000. Igår sprang jag en tur på morgonen, heltaggad efter stillasittande vilodag, sen lek med barnen ute på gården i både snöstorm och sol, plus våfflor och röding. Lyxspa som sagt.

Ja det var lite av allt och mer får du följa med på via min Instagram. Hoppas du också haft en bra helg. Som vanligt – berätta gärna i en kommentar om du vill. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras