FILM: Hemmastyrkepass – 6 övningar med bord och stolar

Hej med övningar från förr till din hemmaträning!

För att tjata vidare om traditioner – en fredagsfilm har ju blivit stående att visa dig här i bloggen varje vecka, här ett hemmastyrkepass från 2018. Kanske ännu mer lättillgängligt än övningarna med gummiband jag visade igår, för ett bord och en stol har de flesta hemma. Dessutom passande att jag även där har julgranen framme för extra stämning. Så här skrev jag då, vilket även gäller idag:

Många har önskat smidiga träningspass att köra hemma och det finns egentligen hur mycket som helst du kan hitta på. Egen kroppsvikt räcker långt för ett effektivt hemmastyrkepass och sen har du garanterat massa användbara prylar där hemma. Din inredningen till exempel. En våningssäng har jag tidigare visat hur du kan träna med, men det är ju inte något alla har hemma. Ett bord däremot och några stolar – det tänker jag att du har? Så här visar jag hur du förvandlar dessa möbler till ett effektivt hemmagym.

Hemmastyrkepass – 6 övningar med bord och stolar

  1. Bordhäv / räckhäv
  2. Bulgarian Split Stolsquat / enbensuttfall
  3. Trä-mot-trä-hävningar / upphöjda armhävningar
  4. Höftlyft
  5. Stoldips
  6. Stolplanka med armrotation

Förslag på upplägg: Gör 10 repetitioner av varje övning/sida. Upprepa 2-4 varv = superbra helkroppsträning.

För egen del blir det vila, om inte en skidtur på fjället. Får se. KRAM och hoppas du får en fin fredag hur som helst! /A

Fler filmer med hemmastyrkepass

2 kommentarer

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras