Julmys v.s. tuffhet och helgen ur mobilen #82

Är det bara jag eller behöver du också väga upp allt gulligt julmys med något hårt?

Som tunga vikter eller hållkäftenintervaller? Jag älskar julmys, som du förmodligen sett (här t.ex.), men blir som ett trotsigt barn när det blir för mycket av något. I år började jag balansera upp mitt december i tid med att ge järnet några vändor i Lill-Jansskogens ”mördarbacke” igår. Svårt ändå att komma ifrån myset, även ute som du ser. Galet vackert, med snö och blodröd himmel. Mycket annat fint också under helgen och strax därinnan…

Julmys v.s. tuffhet och helgen ur mobilen #82

  • Kyla och nysnö. Äntligen gav regnet med sig och vi fick en vit helg. Apropå att trotsa – kanske naturens tecken på att det här med Black Friday gått för långt? Jag bojkottade i alla fall köphetsen i år och blev glad över snön. Fick dock ställa cykeln och gå hem på väg från jobbet i fredags p.g.a. ishalka. Värt.
  • Plåtning till SportHälsa och Refit. Brian och Therese kom förbi kontoret för att modella framför Derins kamera med olika träningsredskap. Jag älskar verkligen den här delen av mitt jobb, det kreativa och att samarbeta med härliga branschkollegor. Resultatet kommer på sporthalsa.se och refit.se framöver.
  • Bakning till julbasarer. Igår var det Jonnas scoutförenings julbasar som vi bakade till förra helgen och besökte för att köpa med oss andra kakor hem igår. Och nu till helgen är det tvillingarna och Hampus skolas julbasar som vi bakade morotskakor till – originalreceptet som du hittar ihop med två andra här.
  • Läxläsning, träning och fix. Det är svårt att hinna allt under veckorna, så söndagarna brukar vara stora läxläsningsdagen, plus massa träning för alla. Jag sprang, grabbarna spelade fotboll och Jonna tränade gymnastik. Det ”tuffa” bland alla gulliga julbestyr.
  • Mat såklart. Dels fortsatte jag provlaga rätter ur matkassen vi har, dels köpte vi hem sushi och igår stekte jag massa älgfärs från frysen. Frukostarna blir samma samma (gröt för mig just nu), luncherna lite plock och lördagsgodis är stående.

Det var min helg i det stora hela. Hoppas ditt december också startat bra och fortsätter då. Kram! /A

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras