TÄVLING: Vinn 2 biljetter till Allt för Hälsan 2019

I morgon kickar Allt för Hälsan 2019 igång!

Är du sugen på att åka till Stockholmsmässan någon av dagarna, 8-10 november? Ta med dig en vän och kanske ditt/någon annans barn och provträna ett pass ur Terese bok ihop med mig eller mina vänner? Här kan 3 av er vinna 2 biljetter var. Så här gör du för att vara med.

Vinn 2 biljetter till Allt för Hälsan 2019

 1. Svara i en kommentar till inlägget på frågan: Vad heter yoga- och träningseventet som arrangeras under Allt för Hälsan?
 2. Motivera varför du vill vinna 2 biljetter (värde 370 kr) och skriv vem du vill ta med dig.
 3. Snabba puckar. Senast ikväll 7 november kl 20.00 vill jag ha din kommentar för att ev. hinna nyttja dina biljetter till Allt för Hälsan på fredagen. Lycka till!

O.B.S. När du kommenterar på bloggen syns den inte förrän jag godkänt om du undrar vad som hänt med det du skrivit. 

Foton: Jane Haglund till boken Rörelserik.

Jag kommer vara på plats under mässan från morgon till kväll i morgon fredag. Hoppas vi ses. Kom gärna fram för en IRL-kram om du stöter på mig och här får du en digital! ♥/A

12 kommentarer
 1. 1. Eventet heter YOGOMOVE.
  2. Jag skulle vilja gå med mig själv på mässan. Låter lite konstigt kanske, men jag vill verkligen kunna stanna till på de ställen som JAG tycker är intressanta och inte skynda vidare för att någon drar mig i armen. Jag är student och nöjen ligger långt ned på min prioriteringslista samtidigt som att jag står i valet och kvalet att efter min kandidatutbildning byta spår och jobba inom träning.

  TACK för en superblogg Anna!

 2. 1. Eventet heter Yogomove.
  2. jag träffade min vän Nora när vi jobbade med att packa goodiebags till en skönhetsmässa, sen har våra intressen ändrats från att vara skönhet från utsidan, till att bara prata skönhet inifrån med tonvikt på rörelse och god mat. Så skulle så gärna vilja ta med henne och hennes dotter som hänger med i babybjörn.

 3. 1. Yogomove
  2. Jag skulle vilja vinna biljetter till mig och till min fina vän Elin! Vi har en särskilt fin vänskap som göder välbefinnande inifrån ut. Oavsett om det är träning, mat (inte kost, utan mat! Mat handlar mer om välbefinnande, medan kost känns mer kliniskt), relationer eller resor kan vi prata om det på ett öppet och utforskande sätt. Vi vill båda må bra, ha en balans och njuta av livet! Det vore så kul att få gå på mässan med henne då det där är fokus på just sånt som vi gillar.

 4. 🤸‍♀️ Yogomove, Yoga- & träningskonvent
  🏃‍♀️ Jag vill gå med min son Alexander, 10 år. Han har fått upp ögonen för löpning och hänger ibland med mig ut på jogg. Vore kul om vi fick boosta oss med lite pepp och skoj tillsammans!

 5. 1. Yogomove
  2. Jag är hälsocoach för fyra förskolor och har precis haft en hälsobingo utmaning för personalen. Vi lottade ut fyra vinnare som vann Tereses bok Rörelserik. Perfekt vinst som jag hoppas kunna inspirera till mer rörelse för dem båda i yrket och hemma. Om jag skulle vinna biljetter till mässan skulle jag ta med mig min träningskompis Matilda❤️

 6. Eventet heter Yogomove.

  Äntligen!! Jag har velat åkt på detta event länge…Jag ska åka på eventet med min sambo och våran 6 månaders dotter. Med tanke på att jag är föräldraledig och inte får så mycket inkomst vore det toppen att vinna 2 biljetter.
  Vi ska bo på hotellet brevid och ser så mycket fram emot detta. Träning och hälsa är mitt största intresse och jag vill redan från början inspirera min dotter till rörelseglädje. Att vara med på passet utifrån boken rörelserik är en självklarhet då jag själv brinner väldigt mycket för just rörelseglädje för barn. Nog tjatat.
  Hoppas hoppas på vinst.
  Kram 🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♀️

 7. Yogomove!
  Jag vill få mina barn, att utanför sina egna sporter, vistas i sammanhäng med många olika typer av rörelseglädje. Få dem att hitta sin grej och upptäcka glädjen i rörelsen utanför sin egen box. Att få ta med dem till ” Allt för hälsan” ger dom en chans att få se profiler ( de annars bara ser på sociala medier) och få bli inspirerade face to face. Ha förebilder som är på riktigt!

 8. Det är väl Yogomove som arrangeras 🙂.
  Som väldigt intresserad av hälsa, friskvård o träning vill jag gärna gå dit och bli inspirerad och motiverad speciellt under den här årstiden när motivationen lätt försvinner.
  Jag vill gärna gå med min kompis Ann-Catrine.
  Hoppas, hoppas ❤❤

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras