Rastlöshet och helgen ur mobilen #77

Swosch så var det måndag igen!

Gissar att du också känner så ibland? Och det har funnits perioder i mitt liv då jag haft typisk ångest över ”ännu en lång vecka till nästa helg”, men numera känner jag inte så. Kan till och med tycka om farten. Hänger du med mig i min Instagram Story ser du att jag ofta har rätt fullsmockade helger ihop med barnen. Roliga saker, men ändå skönt att landa på kontoret på måndagarna. Träffa kollegorna och hugga in i jobb jag sett fram emot.

Den här veckan är däremot annorlunda (eller inte helt ovanligt) eftersom det är pressvecka i Stockholm. Dagar då PR-kontoren öppnar upp för att visa nästkommande säsongs produkter. Jag har hoppat över att gå flera år nu, men den här gången är jag sugen. Känner mig över lag rastlös, sugen på nytt. Lite mer om det berättar jag här..

Rastlöshet och helgen ur mobilen #77

 • Hösten. Vet att jag tjatar, men kan vi inte alltid ha guldiga löv och nyponbuskar? Esteten innom mig myser så in i norden den här årstiden.
 • Scouterna = succé. Det är så roligt att se hur Jonna lyser upp inför sina scoutmöten. Och dom lär sig mycket vettigt, sånt jag själv fick göra som växte upp på landet men inte är lika självklart för ett citybarn.
 • JumpYard. Sjukt kul. En eftermiddag vi kan leva på länge och den här veckan ska jag skriva klart artikeln till SportHälsa.
 • Gör om, gör rätt. Filmen du såg i fredags var det ”misslyckade” exemplaret jag gjort till Abilica. De ville ha en mer stilren bakgrund, så i onsdags filmade jag om. Nya coreövningar som även du kommer kunna ta del av.
 • Guldskjorta. Jag ska på vinprovning på lördag och ”har inget att ha på mig”. Funkar den jag hittat tycker du? Är inte superförtjust i vin, men kan alltid låtsas och behöver verkligen komma ut. Förresten är DU också välkommen! Läs mer och anmäl dig här om det passar. Vore superroligt om du kan!
 • Mat. Kan inte skryta med några storkok, men har i alla fall fixat tortilliapizzor och hamburgare en kväll. Annars blev det hämtmat som vanligt på helgerna.
 • Mörker. Jag förstår dig som blir deppig, men även det går att nyttja till något bra. Även ute blir det en liksom sagolik stämning som du ser på bilden där Junior och Jonna köper chips.
 • Fotbollscup. Söndagen var späckad av grabbarnas matcher och Jonnas gymnastik. Mycket hit och dit, men jag kan ändå tycka det är avkopplande att lämna mitt eget och fokusera på deras aktiviteter. Junior var halvtaggad på att spela, men tycker alltid det är kul när han väl träffar sina lagkompisar och får en boll.
 • Löpning. Yes, yes, yes. Har tappat tålamodet att springa några längre pass, men knät är helt smärtfritt nu. Jag är så glad, för få träningsformer ger samma frihetskänsla och tar en ut i naturen.

Det var lite av allt från mina senaste dagar. Hur har du haft det? Berätta gärna i en kommentar och oavsett vill jag önska dig en fin, ny vecka! ♥/A

2 kommentarer
 1. Lyckad helg med fullmatat program.
  Möttes av en dålig nyhet nu på morgonen. En vän har fått cancer och jag kunde inte hejda tårarna. Bara att bita ihop och stödja henne på bästa sätt nu framöver.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras