Läsarrabatt till Workout Åre – ett event utöver det vanliga

 

Det närmar sig nu – Workout Åre 2019!

Eventet som verkligen lever upp till sin slogan, ”ett event utöver det vanliga”. Som jag berättat har jag varit med på Workout Åre 5 gånger som deltagare, i år som arrangör och instruktör. Jag längtar massor nu när det börjar bli vår i luften och känslan innfinner sig, till exakt det du ser på bilden. Träning och gemenskap i magisk miljö. Med mängder av pass och föreläsningar att välja mellan, möjlighet att nätverka och träffa likasinnade vänner, att få ny inspiration och kunskap. Allt detta med fjällens lugnande effekt omkring sig, god mat på restaurang Glow och lyxigt boende på Holiday Club Åre.

Är du sugen på att följa med? Nu har jag möjlighet att ge dig 10% rabatt på deltagaravgiften i kassan vid bokning. Kostnaden blir då ca 1 700 kr istället för 1 895 kr, vilket är väldigt prisvärt med tanke på allt som ingår. Platserna har gått åt som smör i solsken, det är bara 150 kvar (av uppåt 650), så skynda om du vill vara med. Ange koden WORKOUTVIP19 så dras 10% när du bokar dig här. 

skor workout åre

Mina två pass ”Morgonrutin 30 – för en mjuk och kraftfull start på dagen” är redan fullbokade, men jag du får gärna hänga med mig och Brian på ett (förmodligen) lika lerigt och härligt pass som på bilden. Än finns det 15 platser kvar (av 40).

”Löpning – Mudmania. Backintervaller med kraft från fjällnatur men Anna Lissjanis och Brian van den Brink. En kortare trailtur där vi värmer upp med lugn jogg uppför fjället och ger järnet i en backe längs vägen. Alla jobbar på sin egen nivå med pepp från varandra. Räkna med leriga skor, hög puls, endorfiner och vackra vyer.”

totthummeln

Det finns även en topptur till Åreskutan på schemat, men mitt och Brians pass kommer vara kortare, med fokus på benstyrka och hög puls. Dock med njut av utsikten mellan backintervallerna.

Annat du kan räkna med är ENERGI från övriga deltagare…

träningstrender 2019 Yoga Mountain Festival

 

..nya upplevelser!

..och varma kramar! I alla fall har det varit en av mina höjdpunkter under åren, att träffa flera fantastiska branschkollegor. Stämningen är verkligen på topp vid det här eventet, något jag tippar beror mycket på den unika miljön.

Utsikten från gymmet – rogivande på insidan, vilket ger ännu mer kraft till kroppen.

Det kommer bli grymt. Hoppas verkligen vi ses i Åre 24-26 maj! ♥

Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras