Barnfri road trip till Östersund – hotellhelg i bilder

Vi lämnade tvillingarna hos syrran med familj.

I goda händer med andra ord, med efterlängtad lektid ihop med kusinerna. Hampus ville klara sig själv där hemma och Hugo var på fotbollscup i Nyköping. Barnen. Våra halvstora hjältar, älskade över allt annat, men just eftersom de är fyra – sällan en stund för bara mig och Jonas.

Det är farligt lätt att tappa bort varandra i tvätthögar, storhandling, läxläsning, fotbollsträningar, jobb.. du fattar. Och när vi väl landar i soffan om kvällarna är båda för trötta för att prata om annat än det praktiska. Precis som med din träning kan du inte bara låta en relation va om den ska behålla sin nivå och jag vet hur lätt det är att ta varandra för givet. Att skylla på tvätthögar, storhandling, läxläsning, fotbollsträningar, jobb, när det egentligen inte krävs mer än en kram och ett ”hur mår du?”.

En road trip är knappast lösningen på ett långt förhållande, men en fin krydda. Nu var det även av andra skäl jag och Jonas tog bilen till Östersund, vilket jag tyvärr inte kan avslöja för dig idag. Lovar att du kommer få veta framöver och tills dess vill jag visa dig bilder från helgens fantastiska bonus.

Barnfri road trip till Östersund

Under bilfärden lyssnade vi bl.a. på podden ”Sånt är livet” med Ida Warg och Alexander Pärleros. Där pratade dom bl.a. om att underhålla kärleken med projekt. Att efter första förälskelsen sikta på ex. gemensam bostad, giftemål, barn, kanske ett barn till, resor och så vidare. Hela tiden prata om en gemensam framtid. Och ibland krävs distans för att lyckas göra det.

Vi bor mest på hotell när vi reser mellan Stockholm och Jorm, med fyra vildingar som hoppar i sängen och tjafsar om vem som ska sova var. Ett gemensamt äventyr som jag älskar att dela med barnen, men den här gången kunde vi njuta av kontrasten. Att ha hotellrummet för oss själva, utan konflikter och stök.

Att prata till punkt och äta tvårätters utan att någon retades eller skulle ”gå på toaletten” mitt i middagen. Räk- och chevresallad med kronärtskockor och rödbetor..

..och tagliatelle med oxfilé.

Vi bodde på Quality Hotel Frösö Park som jag varmt (!!) rekommenderar. Det ligger nära flygplatsen på Frösön och ca 1 mil från Östersund. Modernt men mysigt inrett. Med bra restaurang, fina rum, hinderbana utanför, spa och ett välutrustat gym.

Jonas, som länge jobbat med att bygga upp gym, var riktigt nöjd med utbudet. Han körde discoträning med olika redskap medan jag höll mig till ett.

Roddmaskinen. Efter lördagens vila och en natts djup sömn i den fluffiga sängen hade jag fullt av energi. Valde maskinen som ger mig bra ”allt-i-ett-träning”, med både puls och uthållighetsstyrka för hela kroppen. En mil följt av..

..hotellfrukost! Är det inte en vinnande kombination så säg?

Som vanligt var äggröran mitt godaste val, men det fanns även mycket annat lyxigt som du ser.

Efter frukosten åkte vi in till Östersund för några spännande möten. Inga bilder därifrån, men som sagt – du kommer få veta. Sen bilade vi de ca 60 milen tillbaka för att återförenas med våra små, fulla med längtan efter dom och nya krafter. En kort road trip, men med mycket ”energi in” som jag skrev på Instagram. Sömn, god mat, träning, möten och framtida projekt. Det är mycket så jag vill leva nu för tiden, välja det som ger energi på olika sätt (snarare än att gå på sparlåga).

Jag hoppas att du också har energi efter din helg. Som vanligt blir jag glad om du berättar. Stor kram! /A

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras