Resa med barn – våra bästa tips genom skid- v.s. solglasögon i Rörelseglädjepodden #26

Att resa bort för att komma hem..

..där jag tolkar ”hem” som att du kan vara den du faktiskt ÄR. Utan tunga lager av press, stress och trötthet kommer ditt sanna sköna jag fram som jag nämnt tidigare, vilket även gäller barnen. Du kanske känner igen den där energin efter en tid med mer vila, mat och tid med människor du tycker om? Nya upplevelser, uppfräschade miljöombyte och ofta mer rörelseglädje.

Vill du åka på arrangerad träningsresa där hela familjen serveras roliga träningspass – spana in Frisk och Stark Familjs midsommarhelg i Åre. Och för egendesignade resor med dina barn får du flera idéer i det dagsfärska avsnittet av Rörelseglädjepodden.

Resa med barn – våra bästa tips genom skid- v.s. solglasögon i Rörelseglädjepodden #26

Att resa med barn kan vara utmanande med olika viljor, förväntningar och nya rutiner. Men det kan också vara avkopplande, fyllt av rörelseglädje, nya upptäckter och alldeles alldeles underbart. I avsnitt 26 ger Terese och jag dig våra bästa tips, sett genom skid- v.s. solglasögonen under våra senaste familjeresor.

Lyssna på Rörelseglädjepodden här eller där andra poddar finns, som Acast och Itunes. Du är även välkommen att ställa frågor till oss i en kommentar till det här inlägget som vi besvarar i nästa avsnitt. Tagga gärna även #rörelseglädjepodden om du skriver/publicerar något som har med den att göra. Så att vi alla kan hämta inspiration från varandra om träning, hälsa och familjeliv.

Jag vill också passa på att tacka för den fantastiska responsen vi fick vid vårt förra avsnitt om att förlora ett barn. Alla kommentarer och hjärtan värmer ska du veta och jag hoppas våra ord gav kraft till dig som kämpar med något liknande.

Stor kram! /A

Fler lästips på tema resa med barn:

2 kommentarer
  1. Hej Anna!
    Jag har nyligen börjat följa dig. Tänkte fråga dig hur det är med magnusklerna och navelbråcket? Har magmusklerna hittat sig?

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras