Vem är DU? Läsarundersökning inför 2019

Hej bästa du!

Från en träningsnörd på 40 höstar med valkar på händerna och glimten i ögat. Som vägrar se begränsningar, tror på ödet och oftast ser det positiva i tillvaron – även i tuffa tider. På gott och ont. Bakom den blåögda brunögdheten döljer sig även sorg och rädsla, men livsglädjen segrar alltid.

Kärleken till de 4 barnen, naturen, vännerna, endorfinerna, musiken, tunga vikter, fart, lax och choklad. Hemmet i Stockholm, i Jorm och andra spännande resmål. Känslor. Färger. Estetisk skönhet. Kittlande utmaningar.

Där har du den korta om mig. Anna Lissjanis.

läsarundersökning

Men vem är DU – snälla svara i min läsarundersökning!

Ny som ”gammal” läsare. Efter alla år som bloggare känns det som jag känner dig och övriga läsare ganska väl, men det är ju bara ett fåtal av er som kommenterar, vilket jag förstår. Vår tid är värdefull och allt fler läser från mobilen där det är krångligt att skriva, men jag skulle bli jätteglad om du vill hjälpa mig genom att klicka i svaren i min läsarundersökning nedan eller via länken. Alla svar är anonyma, men jag vill lära känna min målgrupp och därmed kunna ge dig ännu mer passande läsning, samt samarbeta med företag som kan vara intressanta för dig. Du kan ge flera svarsalternativ, men behöver inte skriva något om du inte vill, utan bara klicka.

Så, jag är tacksam om du vill gå in här och ge min enkät. Tar inte mer än en minut, men hjälper mig att ge dig massa intressanta inlägg under 2019.

Tack på förhand och hoppas du får en härlig helg! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras