10 heta lyssnarfrågor och svar om barn och träning – Rörelseglädjepodden #24

Godmorgon goding!

En sådan här gruppkram skulle jag vilja ge dig och övriga läsare just nu. Det är nackdelen med sociala medier, att vi missar den fysiska kontakten som är så viktig. En hand i din, ögonkontakt och ett leende, en kram – du vet vad jag menar. Men du kan ju i alla fall föreställa dig, med en bild från plåtningen jag, Terese och barnen gjorde för Abilica i söndags. Där snackar vi rörelseglädje, vilket som vanligt är temat i vår podd.

10 heta lyssnarfrågor och svar om barn och träning – Rörelseglädjepodden #24

Hur får jag bort min son från skärmen? Mitt barn är ingen sportig person, vad ska jag göra? Har ni tips på bra mellanmål att ta med till fotbollscupen? I avsnitt 24 svarar Terese och jag på de vanligaste lyssnarfrågorna vi får och delar med sig av våra erfarenheter. 

Lyssna på Rörelseglädjepodden här eller där andra poddar finns, som Acast och Itunes. Du är även välkommen att ställa frågor till oss i en kommentar till det här inlägget som vi besvarar i nästa avsnitt. Tagga gärna även #rörelseglädjepodden om du skriver/publicerar något som har med den att göra. Så att vi alla kan hämta inspiration från varandra om träning, hälsa och familjeliv.

Hoppas du vill lyssna. Puss! /A

 

Att vuxna säger till och instruerar barn är en sak, men när de spontant sätter igång och leker gör mig extra glad att se. Det blev mycket väntan mellan fotograferingarna i söndags, men knappast långtråkigt ihop med dom här.

Fler rekommenderade lästips om barn och träning hittar du här:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras