Vårvinter i Stockholm – helgen ur mobilen #64

Helgen då vårvintern kom till stan!

Jag vet inte vad du har för relation till den här extraårstiden? Min bild av typisk vårvinter ser du mycket av på bilderna. Sol som börjar värm i vinterkylan och bländande snö, skidåkning och i Jorm även skoter, pimpling och grillning. Jag blir så lycklig av detta. Och nja, lördagen var kanske inte lika strålande som ovan, men det tog vi igen igår. Så skönt ute! Jonas har varit borta hela helgen med Hugo på fotbollscup, men det har inte gått någon nöd på oss andra som du ser…

Helgen ur mobilen #64

  • Skidor. Igår åkte jag ett längre pass och i lördags morse ett kortare samtidigt som Junior var på fotbollsträningen. Några varv innan jag gick vidare till SATS Stadion för min yoga. En fantastisk träningskombination, kanske rent av min favorit om jag måste välja. Vilken är din?
  • Jobb och webbinar. Jag jobbar sällan måndag till fredag kl 8-17, utan det kan bli lite på helgen också, med mer fritid på veckodagarna. I lördags var jag även med på ett spännande webbinar med Linda Hörnfeldt som ledde till att jag köpte en kurs. Ser fram emot att lära mig mer inom mitt yrke, vilket du också kommer ha glädje av.
  • Gräsänkemat. När Jonas är borta blir det mycket mat från frysen. Rester, endel halvfabrikat och det sista av julchokladen. Nyttig förståelse för dig som bor själv eller är ensamstående. Det är inte så himla kul att bara laga mat till en vuxen och barnen klagar inte på färdigköpta köttbullar..
  • Lek och ute”njut”. Vi har spelat spel, Bratzy som jag tycker är så kul. Det är alltså Yatzy i lite ”lyxigare” upplaga med guldtärningar, väldigt passande på Östermalm haha. Vi har även varit ute på godisjakt och igår njöt vi (läs jag) av vårvinter vid en utflykt till Gärdets snökanoner. De har sprutat ihop ett stort berg som traktorer hämtade för att bygga skidspår av igår. Yeay, vad lyxigt att kunna åka ännu närmare vårt hem framöver. Och kul hög att åka kana på just nu, tills Jonna fick snö innanför jackan och Junior frös om hakan.

Det var min helg i storhet. Har du gjort något spännande? Eller vardagligt går också bra, berätta gärna.

KRAM och hoppas du får en fin start på veckan!

2 kommentarer
  1. Jag har passat på att åka skidor. Efter förra veckans snöfall har jag spår på hemmaplan och det kändes så lyxigt att inleda helgdagarna med att sticka iväg och köra ett pass.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras