Nytänkande nystartstips och insikter av magoperation – Rörelseglädjepodden #22

Nytt år – nytt avsnitt av Rörelseglädjepodden!

Och nya löften för stora och små – eller? Håller träningsklimatet på att förändras? Vi spekulerar och ger våra egna bästa nystarttips. Men innan dess berättar Terese om sitt dramatiska december med akut operation av en cysta mitt i graviditeten, medan Anna målar upp sin idylliska jul i Jorm. Stora kontraster, men med gemensamma nämnare av kärlek och rörelseglädje!
Den här gången poddade och fotade vi hemma hos Terese. Här från deras fina lilla hemmagym, men innan dess var det djupa samtal i köket som gällde. Precis som Terese berättar har jag själv många starka minnen från sjukhusvistelse, insikter man får när något allvarligt händer, operationer och omstart. Du har kanske följt min mage under åren och läst om tiden på neonatalen med våra för tidigt födda Hugo och änglasyskonen? Ärr som alltid sitter kvar, men som också gett tankeställare och lärt mig att uppskatta de små sakerna i livet. Mer om detta i det nya poddavsnittet.

Nytänkande nystartstips, insikter av magoperation och vintriga roligheter – Rörelseglädjepodden #22

Lyssna på Rörelseglädjepodden här eller där andra poddar finns, som Acast och Itunes. Du är även välkommen att ställa frågor till oss i en kommentar till det här inlägget som vi besvarar i nästa avsnitt. Tagga gärna även #rörelseglädjepodden om du skriver/publicerar något som har med den att göra. Så att vi alla kan hämta inspiration från varandra om träning, hälsa och familjeliv.

Hoppas du vill lyssna. Puss! /A

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras