Veckan innan jul och helgen ur mobilen #61

Måndag kompis och sista veckan innan jul!

Jag hoppas att du tar den med ro och njuta av eventuella förberedelser? För mig är det blandat. Jag både älskar pysslet, ser fram emot- och stressar upp mig över mycket innan vi reser till Jorm. Inte själva julfixet, det är bara mysigt och traditionerna här i Stockholm är få och klara – till och med rivningen av huset som du ser. Men det är mycket annat. På jobbet, beslut som ska tas och avslutningar åt olika håll. En dag i taget är min strategi.
Idag ska jag till kontoret för måndagsmöte och planering, på tisdag kväll julbord, onsdag är det fest med Hampus klass, torsdag skolavslutning och fredag reser vi. Ja du hör! Många roligheter, men även det kan bli stressigt ibland, varför jag laddade upp mentalt med en lugn hemmahelg…

Helgen ur mobilen #61

  • Lucia i torsdags inleddes med frukost i Junior och Jonnas klassrum, följt av Hampus uppträdande. Hugo hade inget firande alls i år, men så är det kanske på högstadiet. Minns du?
  • Fredag försvann i form av yogaevent och fortsatt hemmajobb.
  • Lördag var en fotboll- och yogadag. Efter min morgonyoga på SATS hade Hugo och Junior match.
  • Rev pepparkakshuset. Sista helgen innan vi reser för att fortsätta julen i Jorm händer det alltid. Vi bankar sönder och äter upp huset som lördagsgodis. En av delarna som gav raketbränsle till…
  • Sunday – runday! Efter sovmorgon, frukost och chill gav jag mig ut på en oplanerad löptur som slutade med 4-3-2-1-intervaller. Jag kan bli seg av att ta det lugnt på morgonen istället för att dra ut omedelbart, men den här gången överraskade kroppen med gott om energi. Upplägget hittar du här, inkl. lite tankar om min träning just nu. Har så mycket i skallen att jag inte orkar med någon press på mig när det kommer till träningen, men har ändå en underliggande plan. Som tung styrketräning fram till jul, men hur den ser ut tar jag efter dagsform.
  • Lek på SAFE. Barnen följde med till Jonas utbildningslokaler i SATS Sofo´s källare, i anknytning till gymmet med rolig utrustning. Hänga i ringar, hoppa studsmatta och lyfta feta vikter var succé! ”Äpplena faller inte långt från träden”..
  • Långkok. Ätit har vi såklart gjort också, mer än gröt och pepparkakshus. Lax både på fredagen och i form av sushi på lördagen. Och igår passade jag att låta en köttgryta puttra halva dagen.
  • Hugo chockerade med chokladbollsbak. På onsdag har Hampus klass julfest med bl.a. fikaförsäljning. Jag är klassförälder och roddar med mycket kring kvällen, men min stora kille hjälpte mig och bakade.. ♥

Det var min helg i korthet. Hur var din?
KRAM! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras