Packning för 3 i Osprey Rolling Transporter – produkttest

Farväl mitt kära Jorm!

Som gav oss vinterlov i oktober och höstlov i november. Som laddat oss med en veckas 100%ig sömn, frisk luft, familjetid och mat av högsta kvalité. Vindstilla och sol, hård vind, snö och regn om vartannat. Omväxlande som alltid här i fjällvärlden.
Jag är så glad att vi tog chansen att åka upp den här veckan. Välbehövligt för både mig och de små att komma ifrån racet där hemma. Jag är en rastlös själ som trivs med att jobba, men hade aldrig orkat utan några dagars lugn åt själen ibland. Nu har vi fyllt på med energi som räcker lagom till jul tänker jag mig.

Igår tog jag farväl av Jormgymmet, duschade av mig själv och barnen och tvättade upp alla kläder. Sen packade vi allt i vår gemensamma resväska, en Osprey Rolling Transporter som är stor nog för både mig, Junior och Jonna.

Osprey Rolling Transporter


Vet inte om du såg produktprovet av Osprey Rolling Transporter som kom lagom till min födelsedag? Nu har jag äntligen fått användning för den snygga väskan som är en hjulförsedd versionen av Ospreys Transporterserie av duffelväskor. Min upplevelse är att den känns lätt, är rymlig, slitstark, vattentålig, har flera praktiska fack, hjul så du smidigt kan dra den och utfällbart handtag. Det blir INTE sista gången du ser min nya reskompis, för jag är verkligen nöjd och den passar både till vinterns skidresor och charter. Nästa gång blir redan om två veckor då jag och Milla reser till Åre och Yoga Mountain Festival. Längtar redan.
Men först ses vi i Stockholm! Nu ska vi äta frukost för att sen packa in oss i mina föräldrars Volvo. En heldag i bil längtar jag INTE efter och det är alltid med viss vemod jag lämnar min barndomsby. Men vi har lärt oss slappna av och gilla läget. Det är bara att bita ihop och lättare när det bara är några veckor tills vi återvänder. Till jul. Smaka på den mysigheten.
KRAM och hoppas du får en skön söndag!
P.S. Vill även lägga till att det här inte är ett sponsrat inlägg, men att jag som vanligt gärna skriver om det jag gillar.D.S.
 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras