Odd Molly´s tuffa skidkläder

Meh? Har Odd Molly skidkläder..

..kanske du funderar? Ja, det blev jag också överraskad över igår. Det är pressveckor här i Stockholm och jag passade på att gå på två igår, ett för FitBits nya aktivitetsarmband Charge 3 och ett hos PR-byrån Mandel. Det var där jag fastnade vid de Odd Molly´s skidkläder längst in i lokalen. Märket sticker verkligen ut bland övriga stilrena skidplagg, med sina typiskt snirklig mönster och pastell. Feminint, tufft, snyggt.
Odd Molly lanserade skidkläder för första gången inför vintern 2017, med syftet att uppmärksamma äventyrliga tjejer som vågar finna sina egna spår och sticka ut i backen. En kollektion med allt från färgglada underställ och mellanlager till jackor och skidbyxor. Dessutom är materialet till största delen återvunnen polyester, med mycket stretch för optimal passform och bekvämlighetsfaktor. Jag tror det är nödvändigt för framtidens klädtillverkare att tänka på miljön lika mycket som funktion och design, så här har Odd Molly verkligen lyckats.

Odd Molly skidkläder aw 2018


Det var lite mörkt i rummet så plaggen gör sig inte rättvisa på bilderna, men du ser i alla fall att märkets typiskt roliga mönster går igen från deras lifestyle-plagg. Här både underställ, ytterplagg, skidglasögon, mössa och skidor.

Pasteller som passar lika bra i stan som i skidbacken. Eller på andra ställen helst såklart.

En vuxenoverall har jag alltid velat ha, men svarta jackan med de mönstrade byxorna är ändå favoriterna av det här. Vad gillar du bäst?

Här har jag plockat några bilder från kollektionen 2017 och nedan lite av vad Odd Molly står för.

Odd Molly är ett märke med själ, hjärta och samvete.
Odd Molly är också ett kärleksfullt märke med höga ambitioner, men ändå ett märke som aldrig kommer att ta sig självt på för stort allvar. Odd Molly-själen älskar att ge sig hän, med aptit på livet och ursnygg stil.
Vi tror att våra kunder, fantastiska kvinnor runt om i världen, har samma grundvärderingar.
Det är vår hyllning till alla kvinnor i hela världen och vårt sätt att fira sakerna vi älskar mest. Människorna, platserna och stunderna som gjort oss till dem vi är idag.


Efter pressvisningen fick jag med mig den här fina tygpåsen och vattenflaskan som jag gav till Jonna inför gymnastiken. Gissa om hon blev glad!
KRAM! /A

4 kommentarer
  1. Hej Anna!
    Har en fråga som inte hör till inlägget men som vore intressant att höra dina tankar kring eller kanske om det kan vara ett ämne för rörelsepodden? 🙂 Det är nämligen så att jag ÄLSKAR att träna och gör det gärna så ofta jag kan förutsatt att jag har ork och tid osv. Jag är den där ”knäppisen” som har en stort leende på läpparna när jag är ute och springer för jag bara älskar känslan av frihet och glädjen som rörelsen ger mig. Jag tränar gärna så varierat som möjligt för jag kan inte få nog av alla roliga träningsformer som finns! Dock har jag en vän som inte alls förstår min kärlek till träningen och tycker att jag ska kunna träna 3ggr i veckan och må bra ändå för det är ”normalt”, och att det är ”farligt” att träna varje dag. Jag försöker förklara för henne att jag tränar väldigt varierat och vissa pass är väldigt lugna (kanske ett lätt yogapass eller en promenad för att balansera de tuffare passen) och jag äter och sover och vilar tillräckligt mellan varje pass så jag har alltid energi till nästa. Sedan tar jag vilodagar när jag inte orkar/vill/hinner träna! Jag är ärligt talat lite trött på att få syrliga kommentarer varje gång jag säger att jag tränat eller kanske gått upp tidigt på morgonen för att träna (för hon tycker man ska sova istället). Jag tycker att alla ska få göra det man mår bra av och jag skadar ju liksom ingen annan med min livsstil (och inte heller mig själv direkt..snarare tvärtom, jag älskar det ju och det får mig att leva mitt bästa liv). Har du varit med om något liknande? Hur kan jag förklara för henne på ett bra sätt så att hon förstår? Hoppas du förstår vad jag menar 🙂
    Kram!!

    1. Carro – bra fråga och bra ämne för vår podd! Det här ÄR ett problem för många av oss som gillar träning. Att röra på sig borde ju vara mer normalt än att sitta i soffan, men så är det tyvärr inte, varför vi framstår som ”udda” och ”hetsiga”. Ska se om jag får ihop ett blogginlägg om detta eller tar vi det i podden där vi redan har liknande planer på innehåll. Tack för din fråga och fortsätt träna och må bra! 😉
      KRAM!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras