Rörliga finbyxor – nya favoriter för allt från cykelturer till gymnastik och fest

Ett par rörliga finbyxor är veckans träningsmodetips!

Som du kan cykla-, promenera-, krypa runt på golvet med barnen i, eller dansa loss med på festen och känna dig snygg i utan att det stramar. Antar att du som läser den här bloggen också uppskattar dessa egenskaper? Rörliga finbyxor som inte du känner dig bekväm i samtidigt som de är stiliga för vilket affärsmöte eller partaj som helst.
Det här är inget sponsrat inlägg, men jag fick hem de här byxorna att testa från Daily Sports för en tid sen och är så nöjd. Modellen heter Trina Tights och har blivit ett par nya favoritbyxor i garderoben – för bra för att inte visa dig. Jag cyklar för det mesta till kontoret på Söder när jag inte jobbar hemifrån och då är det guld med flexibla byxor. Måndagar är till exempel vår mötesdag på SportHälsa och direkt efteråt ska jag iväg med Jonna till gymnastiken. Med de här byxorna behöver jag inte byta om mellan allt, varken för att känna mig snygg och bekväm på jobbet, vid cykelturen eller som gymnastiktränare.

Dessutom gillar jag att de har fickor med dragkedja så att inte värdefulla prylar trillar ur. Lite större skulle de vara bara så att mobilen fick plats, annars är jag toknöjd.

Trina Tights – rörliga finbyxor

”Trina Tights are completely new stretch pants for your autumn power walks and weekend relaxation. The rear is constructed in soft training fabric while the front is in a durable, wind and water-resistant fabric. With a somewhat higher waistline and soft waistband for a perfect fit. Decorative stitching and two front pockets with zips.” 

Junior fotade mig framför det vackra höstträdet på vägen hem från skolan igår. Nästan overkligt lysande färger, som naturliga konstverk. Var bara tvungen att stanna upp och fånga det på bild.
Önskar dig en fin torsdag. KRAM! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras