Njut av en aktiv semester – tipsen får du i avsnitt 16 av Rörelseglädjepodden

redigera bilder

Träningsresor och att välja en aktiv semester blir allt mer populärt.

Känner du dig träffad, eller sugen att prova? Från att semestern varit ett tillfälle många tänkt att bästa vilan får vi genom att ligga raklång på en solstol, har allt fler insätt att bästa återhämtningen och uppladdningen får vi genom att kombinera avslappning med rörelse. Med höstlovet inom räckhåll tipsar jag och Terese om hur du skapar en aktiv semester. Vi ger dig packtips och berättar vad vi själv har för erfarenhet av att träna tillsammans med andra, både utomlands och här i Sverige. Dessutom svarar vi som vanligt på lyssnarfrågor och uppdaterar dig om annat kul som händer.

Lyssna på dagens färska avsnitt av Rörelseglädjepodden här eller där andra poddar finns, som Acast och Itunes. Du är även välkommen att ställa frågor till oss i en kommentar till det här inlägget som vi besvarar i nästa avsnitt. Tagga gärna även #rörelseglädjepodden om du skriver/publicerar något som har med den att göra. Så att vi alla kan hämta inspiration från varandra om träning, hälsa och familjeliv.

Du som följt mig ett tag vet kanske att jag sedan ett par år tillbaka arrangerat eventet Frisk & Stark Familj för Apollo i olika länder? Så här såg förra höstlovet ut på Mythos Beach och här senaste resan dit i augusti. Ja även här i Sverige i samarbete med andra företag (t.ex. Isbjörn of Sweden och för Stadium), samt jobbar som instruktör vid andra event. Dessutom åker jag på endel pressresor, som till Finska Lappland med Jonna i våras. Jag älskar att njuta av en aktiv semester med min egen familj. Därför är jag så glad att vi närmar oss skidsäsongen. Min längtan till fjällen växer bara mer och mer.
Har du någon träningsresa inplanerad eller annan slags tripp? Vill du ha en aktiv semester i Stockholm för dig och din familj har jag skrivit om 10 tips på roliga aktiviteter här.
KRAM! /A

Fler lästips:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras