Julens röda träningstights är här – som även matchar höstlöven

Godmorgon vackra!

Hur känner du för värmen som håller i sig? Jag älskar att fortfarande kunna gå runt i shorts i en temperatur där solen är behaglig, men samtidigt känns det inte helt normalt. Oron över vad som händer med vårt klimat präglade mig i valet, för vad är vi utan vår natur? Och våra barn som ska ta över den här planeten? Lätt att häva ur sig, men stora frågor jag tycker bör ta på allvar. Och då är det inte helt självklart att köpa nya träningskläder stup i kvarten, men du som följt mig ett tag vet att jag inte är den som slänger kläder i första taget. Nej, de hänger kvar i många år om kvalitén är bra och används ofta enligt vissa teman. Man får hitta sina knep för att bidra – om det så är att bli vegan, flyga mindre, undvika att kasta mat eller shoppa mindre och nyttja det man redan har.

Julens röda träningstights

Minns du att jag skrev om mina årstidskläder för ganska precis ett år sedan? På samma sätt är det med mina träningskläder. Jag har olika färger som passar in olika högtider, årstider och tillställningar. Nu även ett par röda träningstights som kommer vara mina jultights framöver, men som även matchar höstlöven fint.

Kläderna är produktprover jag fått att testa från Daily Sports. Jag invigde dem under yogan i lördags och vid lite fotografering efteråt. Funkade fint vid en brygga som du ser..

..och duva! Jag har alltid velat ha ett par röda träningstights och gillar även den matchande sport-bhn och halvgenomskinliga t-shirten till.

..och djup squat!
Daily Sports är ett märke som framför allt riktar sig mot kvinnliga golfspelare, men som även har träningskläder för annat. Jag har varit i kontakt med klädmärket i flera år och sett hur designen gått framåt.

”Everything we do exudes passion and joy, ideally with a little twist”

– ord från Daily Sports hemsida om deras kläder. Just de jag har är från höstens kollektion.
KRAM! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras