Helgen ur mobilen #56

Hej bästa du!

Måndag igen och nya tag, efter en förhållandevis lugn helg för min del. Låter kanske inte så spännande, men tillräckligt. Sen jag blev heltidsarbetande 4-barnsmamma värdesätter jag att bara hänga på hemmaplan, vilket sällan är trist med små clowner omkring sig. Och precis som att vi kan välja att se lyckan i småsaker kan vi välja att se äventyr i det som är nära. Mina lediga dagar har innehållit flera viktigheter…
helg

Helgen ur mobilen 56:

 • Yoga. Förra helgen sprang jag Tjejmilen och ville inte stressa iväg på lördagsyogan innan loppet, men den här var jag tillbaka igen och njöt. Så otroligt skönt att halvblunda sig igenom ett flöde där instruktören guidar. Min lördagslyx. Bilden togs däremot efteråt, eftersom jag ville gå in i min bubbla och lämnade kameran hemma.
 • Fotboll. Det kan jag låta stå VARJE helg. Hugo var iväg på lördagen och Hampus hade tidiga matcher både lördag och söndag. Jonas åkte iväg med grabbarna medan jag och tvillingarna gjorde andra saker. Eftersom Junior och Jonna börjar tidigt varje dag på skolan vill jag att de får sina sovmornar om helgerna när det är möjligt. Och även här hemma finns saker som måste fixas när vi är lediga, så vi delar ofta upp oss, men sammanstrålar i soffan på kvällarna.
 • Pärlplattor. I perioder är det en liten fabrik här hemma. Barnen googlar fram mönster och jag är 1a strykare.
 • Parkhäng och viktiga ärenden. när grabbarna var på fotboll gick jag och Jonna till parken en stund. Sen vidare för att förhandsrösta och köpa lördagsgodis. Ungefär lika viktigt i bådas världar. Skulle även köpa gymnastikdräkt, men det verkar helt ute i alla vanliga klädaffärer. Var köper man det nu för tiden? Vet du?
 • Söndagslöpning. Jag prioriterade att sova ut, så det fick bli en kortare löptur. Värt i form av hög energi, både p.g.a. sömn, alla godsaker jag åt kvällen innan och solen. Älskar hösten, med precis lagom temperatur för att njuta av solen. Och att fortfarande kunna ha shorts.
 • Poddinspelning. En kortare löptur eftersom Terese kom till mig för att spela in nästa avsnitt av Rörelseglädjepodden. Vi har ett så bra rum som tillhör bostadsrättsföreningen där vi kan snacka ostört. Avsnittet kan du lyssna på nu på onsdag.
 • Cykling. Junior och Jonna var ute med grannkompisen i flera timmar. Så roligt att se hur de hittar på lekar, cyklar ”till jobbet och affären” m.m. Bådar gott för framtiden.
 • Presentspaning. Jag fyller år på torsdag, så vi kikade på lite stora presentförslag. Men är kräsen, så det kan ta tid att hitta rätt.
 • Brödbak. Jag har fått hem en massa mumsiga produktprover som jag ska berätta om i ett annat inlägg. I alla fall testade jag en brödmix igår som blev till ett riktigt saftigt, gott och mättande bröd. Mysigt att pyssla på i köket tycker jag och skön avslutning på veckan att sjunka ner med framför valvakan.

Det var min helg i korthet. Hur var din? Berätta gärna –eller skriv något helt annat du undrar eller känner för att lufta. Stor KRAM! /A

4 kommentarer
 1. Min helg var fylld av jobb, har varit på Prata festival i Gbg och hållit pass och stått på mässa hela helgen. Blev tokförkyld på lördag kväll så idag tar jag lite halvdag, jobbar vid datorn och går i mysbrallor för att återhämta mig. Så skönt att kunna styra själv ju!
  Stor kram på dig!

  1. Madde – ja, jag såg att du och många andra jag följer var där. Verkade ju magiskt! Tråkigt med förkylningen bara, men som du skriver – fint att du kan styra dina dagar själv. Krya på dig och stor kram tillbaka! Hoppas vi ses vid tillfälle snart

  1. Tack för tipset Hanna, men det fanns ingen där när vi tittade i helgen. Funkar med tights och linne som hon har, men hon vill såklart ha som dom andra tjejerna, så vi får beställa på nätet.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras