Filmat yogaflöde

yogaflöde

Yoga!

Vad innebär det för dig? Min inställning har verkligen växlat under åren. I början såg jag det som något flummigt som bara passade vissa, sen att det måste ske enligt ett speciellt upplägg under en speciell ”yogatid”, till som idag – då jag både går på bokade klasser och smyger in positioner här och där. Det är som att ju mer kunskap och erfarenhet jag får om träning, ju mer avdramatiserat blir det. Och plötsligt kan allt vara rätt, beroende på syftet och vem som gör det.
Ja du hör – jag HAR ändå blivit lite flummig med åren, haha, men tänker att det hör till när en kommit till insikt. Men för den sakens skull ratar jag inte klassiskt ”3 x 12 repetitioner” eller att bara gå på yoga för att förbättra rörligheten, utan några djupare tankar. Jag gör det också många gånger och för att summera – vi är olika, vilket är himla fint! Men vi kan ju ändå må bra av samma saker.
Igår var jag på Hot Yoga tillsammans med världens bästa Derin och i lördags den här klassen med ett skönt yogaflöde som jag filmade. Kanske svårt att hänga med helt, men plocka delar eller bara inspireras. Som sagt – att sätta dig i djup squat, köra små flöden mellan styrkeövningarna, göra en solhälsning innan löpningen eller bara ta några djupa andetag i barnets position – räknas också.

Yogaflöde

En timmes klass uppsnabbat till tre minuter, så du förstår att du inte behöver hålla det här tempot va? 🙂
KRAM och hoppas du får en fantastisk fredag! /A

Fler läs- och filmtips på tema yoga/rörlighet:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras