11 minnesvärda sommarstilar

Hej bästa du!

Hoppas du har haft en skön helg och ser fram emot en ny veckan? Kanske är det din första dagen på jobbet, eller är du inne på semesterns sista dagar? Eller första? Berätta gärna. Jag är i alla fall tillbaka på Gärdet igen, men smyger igång med halvtidsjobb då barnen fortfarande har sommarlov. Det känns i alla fall bra att påbörja mina projekt, ett nytt som jag ser fram emot att berätta om senare, annars de för SportHälsa. Och även om jag älskar alla platser vi varit på under sommaren, med växande mersmak för lantlivet, är det några saker jag uppskattar med att landa i vårt Stockholmshem: 

 1. Träffa jobbarkompisar och andra vänner i krokarna igen.
 2. Att gå runt utan BH, äta middag i soffan och sova på min egen kudde.
 3. Snabbt wi-fi. Hela sommaren har jag irriterat mig på svajigt internet på alla resor. Bra eftersom jag då haft lättare att koppla bort jobbet, men nu njuter jag av att slippa vänta på vareviga siduppladdning.
 4. KYLA! Jag riktigt njöt av att få dra på mig en långärmad tröja när vi landat i regnet på Arlanda igår. Och apropå det..
 5. Garderoben. Har levt i en resväska hela sommaren och bara bytt ut innehållet inför nästa resa. Nu är det lyxigt med större valmöjligheter.

Apropå punkt 5. Här några av mina sommarstilar, som bär med sig extra speciella minnen..

11 minnesvärda sommarstilar

 1. Nere vid Jormsjön i min HUMAN-t-shirt från Holisticwear och flera år gamla shorts från HM. Flera av mina bästa sommarminnen är från dagarna där.
 2. På Lassebaken i Jormkeps, CRAFT-linne och Reebok-shorts vid vår fisketur till Kvarntjärn. 
 3. På Eckerölinjen mot Åland i solgult linne från Lindex och kjol från ca 2001? Minns inte var jag köpt den.
 4. På Snäckö i en av alla välanvända bikinis, denna från Abicita. Tror jag försöker illustrera hur mycket jag älskar klipporna på bilden.
 5. Träning med kettlebell på Snäckö, i min skönaste och snyggaste sport-bh från Reebok och shorts av samma märke.
 6. Hemma på Gärdet efter regnig löptur i linne från Reebok.
 7. Pull-ups i utegymmet på Mythos Beach Resort, i linne från Workout Empire.
 8. På toppen av det Grekiska berget jag traditionsenligt springer till varje år vi är på Mythos Beach. Här i himmelsblått linne från Reebok, shorts och skor från Saucony. En tur värd ett eget inlägg framöver.
 9. Yoga vid Medelhavet, i instruktörslinne från Apollo. Miljön var optimal för yoga och det var över lag väldigt kul att leda pass igen.
 10. Familjefoto på Mythos Beach Resort, kanske sommarens enda bild där hela alla är med. Jag i min kalasklänning från Sisters och Jonas med palmhatt, haha! 😉

11. Inför middag på Mythos Beach, då jag väntar in familjen i kjol och linne från HM, skor från Merrell. Kjolen är en gåva från min syster som jag blev så glad för. Nog är det något speciellt med röda kjolar och klänningar?

Jag har extremt svårt att slänga bort kläder, vilket ibland har sina fördelar du ser. Mode kommer och går, men framför allt – plagg du trivs i kommer alltid vara inne för dig personligen. Gamla godingar går lätt att förnya med varierande tillbehör.
KRAM! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras