FILM: Solhälsning för löpare

Att starta dagen med en solhälsning på varma klippor..

Visst ser det härligt ut? Men fake. För nä, jag tog mig aldrig för att köra ett yogapass när vi var på Snäckö, hur inbjudande miljön än är. Det är fortfarande skönare att gå på en instruktörledd yogaklass tycker jag, även om jag är utbildad yogaledare själv. MEN, förutom att posera i trädet körde jag en rörlighetssekvense inspirerade från yogan. Jag kallar den solhälsning för löpare eftersom den ger rörlighetsträning som är speciellt bra för dig som springer.

Solhälsning för löpare

Höftböjaren, baksida lår och bröstet är typiska områden du som löpare har glädje av att öka din rörlighet i. Här visar jag en typ solhälsning för löpare som passar fint att mjuka upp med inför eller efter din tur – eller annars med för den delen.

Nu är det bara två dagar kvar tills vi reser till Mythos Beach för att arrangera Frisk & Stark Familj. Även om jag är ganska mätt på sol och bad ser jag fram emot miljöombytet, mer familjetid, lyxig all inclusive, samt att leda pass för stora och små. Yoga är ett av alla jag längtar extra mycket efter att hålla i. Det brukar vara fantastiskt att mjuka upp deltagarna framför soluppgången i havet.
KRAM! /A

Fler läs- och filmtips om yoga:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras