Klipplivet på Snäckö

Föreställ dig solvarma klippor under fotdynorna.

Att gå barfota, så nära berget du kan komma. Jag tycker det känns som att det strålar kraft från det upp genom kroppen. Ett oslagbart tillhåll här på Snäckö för oss alla i familjen. Vi har mest upplevt insjöar och hav med sandstrand och är som nykära i skärgårdslivet. Därför är det här, nedanför den lilla stugan på klipporna och vid bryggan, vi också spenderar mest tid.

Gör konstverk med kritor. Samtidigt som solen gör sina egna på himlen.

Vilar, filosoferar till ljudet av vågskvalp och läser böcker. Till och med jag, som haft ett uppehåll från att läsa (förutom studielitteratur) i flera år, har kommit in i en riktigt bra bok. Ännu en punkt på min outtalade bucket list för sommaren 2018.

Fiskar! Eller, inte jag, men Jonas och Junior fick upp en liten gädda häromdagen.

Badar förstås. Flera gånger om dagen. Det är så enkelt när havet ligger så nära till hands.

Och tränar. Den här vändan tog jag med en 12-kilos kettlebell som är suverän att köra med på klipporna. Ett pass visar jag dig i morgon.

Jag känner mig lyckligt som kan ge mina barn så många vackra miljöer och upplevelser. Ser på dem att de mår lika bra som jag och tycker det är spännande att utforska. Vi kommer även få besök av vänner i två omgångar, ett par med sin son idag och nästa vecka Milla med familj. Dom ser jag också fram emot att hänga med på klipporna i Snäckö-paradiset.

Som alltid – syskonkärlek och småtjafs följer med på alla slags resor, men 95% av tiden bara njuter jag just nu. Att var nöjd är ju också helt ok. Önskar dig en riktigt skön söndag.

KRAM! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras