Typ crossfit i idylliska Kännåsen

Hej bästa du, här är vi nu!

I Kännåsen. En av de mysigaste byarna jag någonsin varit i, hos en av mina bästa vänner. Jonas och Hugo bor med fotbollslaget och andra föräldrar i Östersund, men jag, Hampus, Junior och Jonna mår som kungar hos Prinsbacks. Som jag nämnt tidigare spelar Hugo med sitt DIF-lag i Storsjöcuppen, så det var vårt första mål – att se hans träningsmatch. Sen landade vi här i lugnet, en natt själva medan Kattis och familjen lånade vårt Stockholmshem på uppresa från Skåne. Byta hem alltså – jag rekommenderar det varmt om du vill prova på en annan livsstil eller är på resande fot, helt gratis.

Kvällsljuset och miljön är magisk här. Som att befinna sig i en Astrid Lindgren-saga. Järsgårdar, grönska, närhet till grannarna och busiga barn som vägrar komma in, trots att klockan är över 10.

Och som kontrast till miljöromantiken – även nära tuff crossfit. Ja, jag känner mig i alla fall väldigt ”crossfittig” med en kettlebell ute i solen, det jag ser mycket av i många frälstas flöden just nu. Har du också noterat hur crossfitvärlden flyttat ut så här på sommaren? Kanske rent av du själv?

Crossfit eller mer hipp som happ – efter en vilodag i bil var både jag och barnen leksugna. Körde lite gott och blandat vi kände för i och utanför hemmagymmet ett par meter från boningshuset. Trångt bland kartonger och annat, men med alla redskap jag kan önska mig. Solen strålade så det var ändå härligare att dra ut vissa av dem för en omgång.

Jag körde ett underkroppspass där Jonna var med en bit. Vi filmade några övningar åt dig som kommer här i bloggen på fredag.

Hoppa studsmatta med fotboll – en lite väl avancerad crossfitövning för mig.
Här är det lätt för oss att må bra. Och extra roligt tyckte jag det var att återse Kattis som kom hem igår kväll. Vi pratade till sena kvällen igår och jag inser hur mycket jag saknat min vän. Glad att vi har några dagar kvar här i Kännåsen att umgås medan våra barn kan leka, varvat med att åka och heja på Hugo och laget. En fin start på semestern!
KRAM och hoppas du också mår bra där du är! ♥/A

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras