Före- och efter nyfriserat hår

hår

Let´s talk about HÅR baby!

På mitt huvud – fint skandinaviska strån. Hår som vuxit tillräckligt för en minitofs och som jag tog till frisören för en förändringidag. Var först sugen på att klippa en kort frisyr igen, typiskt nog när jag envisats med att spara ut det i två år, haha. Men var inte helt bestämd. Jag hade bokat hos fd. Corinne & Friends, numera Daisy Grace Concept Store, där jag vet att de är duktiga på att komma med goda hår-råd. Hitta nya alternativ på frisyrer som passar mig och min livsstil där jag vill ha något tufft, men som måste vara lätt att styla.

Mitt hår genom åren som bloggare – tbt 2009-2018

Anna Lissjanis - frisyrer 2009-2016
Mitt hår har förändrats några gånger under bloggåren som du ser, men i och med att stråna är så fina och ömtåliga är det svårt att spara det riktigt långt. Alltså är det en kort frisyr, mellanlång variant eller hårförlängning som är alternativen. Och som vanligt tycker jag det är roligt att höra din och övriga läsares åsikt, därför bad jag om råd på Instagram. Majoriteten röstade för kort, ljust och lugg…

..och så här blev det! Kanske inte bästa bilden att se, men som du vet – det kommer fler framöver. Superblod (liiite mer än jag tänkt) och uppfräschade toppar, men annars inte så stor förändring på själva frisyren. Är faktiskt lite besviken på mig själv. Att jag inte bad henne göra något roligare med formen, men nu är det i alla fall så att jag får upp en pytteliten tofs. Praktiskt ibland och en praktisk färg där håret inte ser flottigt ut om jag inte tvättar det på en vecka i sommar.

Om ”blonds have more fun” kommer det i alla fall bli en jäkligt kul sommar. Testade även hur bra frisyren tålde hjälm och den får full pott. Även nöjd med att ha lite sköna längder som kan blåsa som de vill i sommar. Som du hör, jag börjar långsamt vänja mig.
TACK för alla tips och smakråd på Instagram. I slutändan är det alltid jag själv som väljer, men ibland blir man hemmablind och då kan andras åsikter hjälpa till i beslutet. Nästa gång ska jag ta det flest av er tyckte – kort med lugg. Lyckliga jag som har så många fina rådgivare! ♥
KRAM! /A

2 kommentarer
  1. Alltså som du hade 2014 eller 2016 är så snyggt att man smäller av! Kul med förändringar och nog passar du i ditt nyfriserade, ljusa barr. 🙂 Jag har också precis sparat ut till en pytteliten tofs efter att ha haft kort hår i ett par år. Får se om jag ledsnar eller om jag nu kan spara ut det lite åtminstone.

    1. Ja Bettan, det är alltid kul med förändring, oavsett om det är färgen eller längden. Lycka till med ditt hårsparande. Tofs är praktiskt, men även kort! 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras