Holistic Wear – avskalade, stilsäkra budskapströjor

”Yin Yan Deep & Feemale”

..står det på min nya tröja från Holistic Wear. Jag har sneglat länge på tröjorna från fantastiska instruktören/hälsoentreprenören Cecilia Gustafssons företag. Retrosnygga, enkla och avskalade sweatshirts och t-shirts med prints som tilltalar mig. Så när Jonas var på Workout Åre i helgen såg jag att Cecilia var där med sina tröjor och bad honom köpa med en till mig.

Tröjor som är lika passande när du yogar, på jobbet, till partykjolen, när du styrketränar, för att skona axlarna från solen på stranden – ja jämnt! Och coola, kvinnliga företagare är något jag gärna lyfter och tipsar dig om här i bloggen.
Så här svarar Cecilia när jag frågar hur tröjorna blev till och om citaten har någon speciell feministisk tanke bakom sig:
– Jag har gjort dem som en hobby hittills, en sak har lett till en anna o.s.v.  Jag har alltid gillat kläder och mode och ville egentligen jobba med det när jag var yngre. Skissat på kläder och prints har jag gjort jämnt, men för ca 1.5 år sen så gjorde jag några stycken med prints som jag tyckte kändes lägliga och aktuella.
– Saknade också det där enkla avskalade men klädda. Jag är ingen strateg utan intuitiv och tycker saker ser och känns bra och fina. Så budskapen är ord jag tycker om, som ser bra ut, låter skönt och samtidigt såklart meningar/ord som har ett värde. Yogiskt men inte övertydligt och ”cheesy”. Lite trött på övertydliga yoga quotes.. 🙂

Tröjorna hittar du här i webbshoppen hos Holistic Wear om du också gillar dem? Jag har redan beställt min andra, en t-shirt, eftersom jag inte orkar vänta till svalare väder. Skulle svettas ihjäl i den jag redan har i nutidens sommarvärme.

KRAM! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras