Tävling om trådlösa Plantronics sportlurar

Hej bästa du!

Är du taggad för torsdag? Jag är faktiskt lite pirrig, eller mer nyfiken, eftersom jag nu strax ska iväg på 2-årskontroll efter rectus diastasoperationen. Även om det känns bra för det mesta vet jag ju inte hur stark magen är i jämförelse med deras kriterier. En sjukgymnast ska testa mig i olika övningar och du kan lita på att det kommer ett inlägg om hur det gått framöver.
Men, det jag vill komma till är att – var jag än är på väg lyssnar jag på musik! Inte bara vid träningen alltså, utan varje liten transportsträcka. Det finns fantastiskt mycket bra poddar där ute, men eftersom jag jobbar med information tycker jag det skönt att stänga av intrycken ibland. Att gå in i en skön bubbla av musik anpassad efter sinnesstämning. Och något jag uppskattar enormt är att det finns så många bra trådlösa lurar nu för tiden, som ger rörelsefrihet och ändå grymt ljud.
Är du också en sådan som gärna pluggar in lurar när du tränar eller är på språng? Då är det här en tävling för dig. Nu kan du nämligen vinna ett par Plantronics BackBeat FIT som jag fått att testa och tävla ut. Det är alltså inte ett betalt samarbete, men jag tycker det är roligt att ge dig chans att vinna något jag själv gillar.

Plantronics BackBeat FIT är sköna, trådlösa, vatten- och svettsäkra sporthörlurar med smart design och bra ljud. Dessutom har de en så kallad open-ear tip design som gör det möjligt för dig att hålla koll på omgivningen under träning utomhus. Värde ca 999 kr.

Tävling om trådlösa Plantronics BackBeat FIT-sportlurar

 1. Vilken känd man var med i begynnelsen av företaget Plantronics historia? (Ledtråd – kika in här).
 2. Skriv en kommentar om varför du gärna vill vinna.
 3. Senast till och med söndag 20/5 kan du tävla. Sedan kontaktas vinnaren i en kommentar här i bloggen samt via mail.
 4. Lycka till!

 
* Ej betalt samarbete, men sponsrad med tävlingsvinst.

41 kommentarer
 1. Hej. Vilken rolig tävling! 🙂 Jag gissar på att svaret är Neil Armstrong.
  Min man köpte ett par trådlösa hörlurar åt mig i julklapp, bra tanke, men de ramlar för fasen ur öronen hela tiden (!!!). Jag vill naturligtvis inte köpa nya, jag vill ju inte såra hans känslor, men vinna, ja, det kan han ju inte säga nåt om! 😉

 2. hej Anna,
  Det var ju Neil Armstrong som besteg månen med ett par plantronics -lurar. Jag skulle vilja vinna för att jag liksom du rör mig i naturen, på tåget och i stan och gärna lyssnar på musik då. Men mina sladdlurar som följde med min mobil i köpet har fått glapp och jag lyssnar nu bara med ena örat 😉
  ha en fin dag! Kram Ida

 3. 1. Neil Armstrong
  2. Jag har halkat ur mina träningsvanor de senaste veckorna, pga pollen, vårtrötthet, och späckat schema med förädramöten, sommaravslutningar men framförallt-trasiga hörlurar! Vore underbart med ett par nya för att lättare komma på banan igen, vilket jag ju vet att jag mår så bra av. Brukar lyssna på musik när jag springer, poddar på promenader och lite bakgrundsljud (tips- White Noice appen) när jag hemma-yogar och vill stänga ute familjen😊. Hoppas, Hoppas jag kan få bli den lyckliga vinnaren😊

 4. 1. Neil Armstrong
  2. Kanske att ett par nya lurar skulle hjälpa mig kicka igång motivationen till löpning igen? Halkade helt ur det spåret efter att ha tränat för en halvmara och sedan skadat ryggen. Efter år av rehab har jag börjat lufsa på lite försiktigt (utan press och tidtagning) och ett par Plantronics skulle verkligen sitta fint!

 5. Neil Armstrong
  Mina lurar börjar bli så utsliten ,så att det vore underbart att som morsdagspresent till mig själv,vinna dessa 🙂

 6. 1. Neil Armstrong
  Bryta vanor och mönster som pågått under lång tid är en tuff resa🤨försöker yoga varje morgon hemma med hjälp av yogobe är långt ifrån där! Går upp tidigt och för att inte väcka resterande familj lyssnar jag i mobilen med lurar å sladd…. tja lite bökigt skulle nog helt klart underlätta med trådlösa😅vore trevligt att få pröva.

 7. Neil Armstrong!
  Är nybliven 3-barnsmamma och tycker jag kan vara värd en liten present 🙂
  Vet inte hur många gånger man skäller på sladden när man tex är ute o promenerar med barnvagnen, när man är på gymet eller för den delen, rätt svårt att köra roddmaskinen på gymet utan trådlösa hörlurar! Skulle helt enkelt förenkla min vardag!

 8. 1. Neil Armstrong
  2. För att jag helt enkelt håller på att bli tokig på hörlurssladdarna när jag ska röra på mig. De är i vägen oavsett om jag ska jogga, skida eller greja i trädgården. Det skulle vara grymt med trådlösa!

 9. 1. Neil Armstrong
  2. Som gammal orienterare så är jag van vid att springa över stock och sten i skogen men nu när karriären är över och jag försöker hitta tjusningen i att springa på platt underlag som asfalt och grus så skulle ett par nya lurar passa fint =) Att lyssna på en pod eller musik istället för att tänka på var man sätter fötterna kan ju inte gå fel!

 10. Neil Armstrong
  Mina senaste lurar gav upp igår och önskar ett par som förhoppningsvis har längre livslängd än 6 månader. Löper och gymmar ganska mycket med musik och svettas/sliter ut bluetoothlurar på löpande band …

 11. 1.Neil Armstrong!
  2. Är ute och springer en hel del, men har trådlösa lurar som inte har open-ear tip, vilket gjorde att jag fick uppleva en läskig händelse i måndags. Var ute och sprang och skulle ta mig över ett övergångsställe, och jag hade tittat mig för men hörde inte en buss som kom i full fart som inte såg mig. Mina lurar isolerar ut ljud lite för bra vilket gjorde att jag inte hörde bussen tuta förrän den var ca. 50 cm bort, och jag hann precis hoppa åt sidan. Något jag aldrig vill uppleva igen!! Så därför hade dessa varit guldvärda för att kunna fortsätta springa med musik!

 12. 1. Neil Armstrong
  2. Jag har precis anmält mig till Öppet spår 2019. För att komma dit hyggligt förberedd har jag gjort en plan som inkluderar både löpning, rullskidor, älghufs och skidgång. Det skulle vara jätteroligt att få komplettera träningen med ett par riktigt bra lurar där sladden inte är i vägen varje gång jag tar ett stavtag.
  Tack Anna för en inspirerande blogg. Den har hjälpt mig i både med och motgång. Kram 🙂

 13. 1. Neil Armstrong
  2. Har ju varit på jakt efter ett par trådlösa hörlurar länge nu men ej kommit till skott. Gillade tanken på dessa som släpper in lite ljud då jag springer på landet/vischan och gärna vill ha koll på omgivningen. Just nu är jag mest rädd för de stora traktorerna som börjat köra igen efter att ha legat i vinterdvala. Litar inte alltid på att de ser mig och ganska ofta får jag ställa mig i diken för att vara på den säkra sidan🙈.

 14. Hej Anna!
  Kul med tävling! Här är mitt svar/bidrag:
  1. Neil Armstrong
  2. Wireless headphones from Plantronics would do wonders for me
  Really, I’m not lying, below you will see
  Running, rowing, walking or resting
  Of course we all want the best thing
  A pair of Plantronics BackBeat FIT
  Would make it easier for me to do HIIT
  Being active is a big part of my life and has been since my youth
  Training, lifting and working out the glute
  When my PT always yells at me, forcing me to burpee
  All I want is to plug in some music and drink a slurpee
  With no cord in the way and waterproof against sweat
  Stay focused, just do it, with no regret
  I’m just like you, always on the move and wanting music in my ears
  Maybe these headphones will help me to overcome my pull up fears
  I hope I win these awesome headphones, hope nothing comes in my way
  I will keep moving, mile after mile, no matter what people will say
  From east to west, after some rest and working out the chest
  I will use these flexible headphones to achieve yet another personal best
  Hoppas allt är bra med din och familjen! Ha det toppen och tack för en fin blogg!
  Kram Sara

 15. 1. Neil Armstrong
  2. Jag har svårt att hitta lurar jag trivs med så det vore kul att vinna dessa. Just nu kör jag med sladd och fastnar överallt och lurarna far ur öronen. Lyssnar ofta på ljudböcker, träningspoddar och musik när jag tränar, städar, slappar mm. Har oftast lurar i öronen 😊. Håller tummarna och hoppas på vinst ✊

 16. Hej Anna!
  Mitt svar är Neil Armstrong.
  Jag vill vinna för att jag precis som du alltid vill lyssna på något när jag är på språng eller på gång 😉 Mina lurar har gett upp & jag behöver nya så denna vinst vore en dröm! Att de dessutom är vattentäta är ju perfekt inför sommaren 👌🏼

 17. 1. Neil Armstrong
  Jag vill vinna därför att jag precis som du alltid lyssnar på ngt när jag tränar, hänger tvätt, när jag sitter och rättar, cyklar, helt enkelt är det så att väldigt ofta används hörlurar! Det vore jättekul att få vinna!

 18. 1. Neil Armstrong.
  2. För att kunna springa utan att bli irriterad på nuvande dåliga lurar och koppla bort en stressig vardag. Kunna planera , träna och lyssna tänkte jag med PLT som står på lurarna;-)

 19. Svaret på frågan är Neil Armstrong.
  Jag har nyligen, efter ett par års uppehåll, tagit upp löpningen igen och det är underbart! Har mestadels tränat inomhus de senaste åren, men jag älskar den extra kicken all utomhusträning ger. Så nu ser jag fram emot en lång sommar och höst med flera löptimmar i skogen och längs vattnet. Då skulle såklart dessa trådlösa lurar passa ypperligt!

 20. Har alltid hörlurar på mig för att lyssna på böcker på min pendling till jobbet och lyssnar på musik när jag springer. Har haft ett par trogna hörlurar som senast igår började glappa och idag har jag bara ljud i ena örat. Så jag håller en tumme för vinst <3

 21. Hejsan!
  svar på fråga 1 Neil Armstrong
  Jag vill gärna vinna ett par hörlurar då jag alltid tränar eller är ute och går med något att lyssna på och vem tycker egentligen om sladdar? Med ett par trådlösa försvinner ett stort irritationsmoment och istället kan jag njuta fullt ut av upplevelsen!

 22. Neil Armstrong
  Så sent som igår stod jag på en affär o kikade på nya hörlurar. Min make förespråkar sladdlösa, jag så bestämt att en sladd stör inte mig. Så köpet blev inte av!
  Så kom kvällen, jag låna dotterns hörlurar med sladd o jag gav mig ut på en promenad som övergick i jogg. Å fy vad sladden var jobbig!! Hur kunde jag glömma…
  Så din vinst Anna, skulle göra mig väldigt glad! Jag garanterar fler löpturer när störningsmomenten försvinner. Fast det värsta är ju att jag lär erkänna att maken har haft rätt 😜

  1. GRATTIS Anna! Du får minsann erkänna för maken för du är utsedd till vinnare i den här tävlingen 🙂
   Jag har kontaktat dig via mail för att höra om din adress. Hoppas du får många härliga träningsstunder till musik framöver!

 23. Hej!
  1. Neil Armstrong.
  2. Jag tycker det skulle vara fantastiskt trevligt att vinna ett par hörlurar. Har letat länge efter att hitta ett par som är bra både vid träning men också vid alla andra tillfällen när jag lyssnar på musik, ljudbok eller podd.

 24. 1. Neil Armstrong – skitcoolt
  2. Jag lyssnar i princip alltid på musik när jag är på språng både i vardag och i träning, och på stallet (där jag även jobbar extra) så lyssnar jag på ”pratpoddar”.
  Ett par trådlösa hörlurar är något jag verkligen skulle önska mig då sladdarna ofta är i vägen, främst på stallet då jag behöver vara fri att mocka och sånt utan att trassla in mig. Detta är anledningen till att jag skulle vilja vinna 🙂

 25. Vilken grym tävling!!!
  1. Neil Armstrong
  2. Jag vill såå gärna vinna för jag lyssnar på musik så fort jag får chansen, musiken får mig att koppla av och hjälper oftastmig att bli av med ångest. Självklart ger det mig grym energi till mina träningspass med💪🏻 Jag har haft trådlösa förr och det är mitt bästa köp ever, men då sladden som håller ihop snäckorna inte sitter i en båge så har det blivit att den gått av så lätt så nu går jag utan några då jag inte har råd att gå och köpa nya stup i kvarten! Så dessa hade passat perfekt just nu!:)
  Btw, har du musik även när du cyklar ute? Det vågar fasen inte jag när man inte hör trafiken runt om!
  Ha en fin torsdagskväll och fortsatt vecka!🌞😄

 26. 1: Neil Armstrong
  2: Jag har aldrig använt trådlösa hörlurar, har bara lurar med ”kabel”, men är hemskt nyfiken på att prova. Dessa från Plantronics verkar ju grymma, både sköna, trådlösa och vatten- och svettsäkra !

 27. Niel Armstrong
  Ett par bra hörlurar kan verkligen förhöja känslan när man lyssnar på musik. Känslan av kärlek, olycklig kärlek, lycka , sorg, den första kärlek och den sista. 💕 Musik förenar människor. Känslan jag får när jag lyssnar på musik vill jag även känna för träning. Och då skulle dessa passa perfekt. 👌😊

 28. Neil Armstrong.
  Jag har avverkat två plantronics trådlösa lurar och tycker de är sååå bra!! Är just nu i stort behov av ett par nya då mitt senaste par gjort sitt för ett par månader sedan. Har inte kunnat prioritera detta inköp just nu men läääängtar till att kunna springa med dessa lurar igen och slippa sladdar som stör och hörsnäckor som ramlar ut under löpturer !

 29. Neil Armstrong 🙂
  Dessa hörlurar verkar vara himla bra att ha vid träning och fantastiskt bra att ha i stallet! Det har hänt både 1 och 2 gånger (eller snarare 102) att hästarna på ett eller annat sätt dragit hörlurarna ur öronen på mig.

 30. 1. Neil Armstrong
  2. Musik berör en på själen och kan ändra mindsetet under dagen. Vill du bli glad, arg få mer explosion under dagen så lyssnar jag på musik. Och jag skulle verkligen uppskatta ett par lurar som inte stänger ute hela verkligheten.

 31. Åååå, vilka fräsiga lurar! 👌🏻👏🏻
  Svaret är Neil Armstrong och jag skulle gärna vilja vinna för att jag hittills inte hittat några sportlurar som sitter kvar i mina (konstiga? 👂🏻😝) öron. Löper mycket och gärna med lurar i öronen, men de ramlar ju bara ur…eller så blir de vattenskadade av regn (eller är mina öron för svettiga också?👂🏻😅 ). Hoppas på tur att få testa dessa! ✊🏻🏃‍♀️😍

 32. 1. Neil Armstrong
  2. Jag har inga riktigt bra lurar. Använder de vita med sladd som medföljer Apple, men de passar inte alls mina öron, vilket gör att jag får lite ont varje gång jag använder dem. De du lottar ut verkar vara riktigt bra och riktigt sköna så de hade suttit toppen till all träning och lyssning! Jag har följt dig ett tag och gillar verkligen din blogg! Mycket bra inspiration och tips! ❤️

 33. 1. Neil Armstrong
  2. Har snart slitit sönder de hörlurar som följer med telefonen, för jag älskar att lyssna på musik/pod när jag gör olika saker allt ifrån vanliga vardags saker till att träna .. Men den där sladden mellan telefon och öronen kan varav så ivägen 😬!!! Så, ett par trådlösa lurar skulle vara toppen att äga 😊👍🏼!

 34. 1.Neil Armstrong
  2. Musik får mig (nästan) alltid på bra humör. Träning och fysisk rörelse likaså. Att kombinera musik med träning är ett vinnande koncept. Ett par schyssta lurar som sitter på plats trots skump, svett och trista sladdar står på önskelistan. Hoppas Plantronics kan passa min aktiva och musikaliska livstil 🎶🎶

 35. Vilken rolig tävling 😀
  1. Neil Armstrong
  2. Blir knäpp på att trassla in mig i sladden till hörlurarna som medföljer till iPhone och lika så att den känns i vägen när man springer. Så hade varit fantastiskt att få ett par av dessa så kanske man kan springa bättre i all träning inför halvmaran i höst 🙂

 36. 1. Neil Armstrong
  2. Förut tog jag bilen men nu har jag precis börjat cykla 1mil till jobbet varje dag 😀 För att kunna bibehålla den goda vanan skulle dessa hörlurar vara till stor hjälp!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras