Helgen ur mobilen #49

Hej fina du!

Här hänger jag och har det bra. Älskar lediga dagar med barnen, även om lekparker inte känns lika rolig efter 12 år. Nu är våra fyra såpass stora att vi har flera gemensamma intressen som lockar mer, men egentligen spelar det ingen roll vad vi gör – bara vi får tid tillsammans. Och att vara ute. Den här helgen har det varit som sommar i Stockholm. Varmt i luften och i lördags gassande sol. Har det varit så där du bor också?
Som 48 andra måndagar startar jag veckan med att med utvalda höjdpunkter från helgen, torsdag till söndag i bilder.

Helgen ur mobilen #49

..torsdagsträning – löpbandsintervaller. Jag hade inte sprungit det sen innan påsken, men passet gick över förväntan lätt. Och mest nöjd är jag över att besegra den långa startsträckan innan jag klev på bandet, som rent mentalt är tufft för mig. Upplägget kan komma i ett separat inlägg.

..bakevent ist. för pressvecka. Jag gillar att kika på alla träningsmodenyheter, men avbokade samtliga pressvisningar för att spara energi till förberedelse och fix inför SportHälsas Raw Food-bakevent. Det var mycket jobb inför-, under- och efter eventet, men en väldigt rolig kväll. Med mysiga kursledare, deltagare, champagne och gott Raw Food-fika.

..lax och relax. Hela helgen har varit väldigt lugn, utan så mycket på to-do-listan. Med fish and chips till fredagsmiddag och sushi på lördagen.

..yogging! Bytte träningsplanens långpass löpning mot en kort joggingtur följd av yoga på SATS. Eftersom jag både längtade efter spring i min skog och att mjuka upp i sköna yogapositioner, men även eftersom ingen av mina löpvänner kunde. Och nej, jag tycker inte det är kul att springa ensam i timtal, så spar hellre benen till Tjejmilen 21K nästa helg.

..fotboll. Inte för mig, men Hampus spelade cup både lördag och söndag, Hugo hade match i söndags och till Junior hämtade jag ut ny boll och tröja. Det är grabbarnas fotboll som styr våra helger nu för tiden, men Jonas har också stort fotbollsintresse och jag är glad att de har hittat sin grej. Själv stod jag mer bakom målet, livrädd för bollar, när jag var liten haha. Men det är fantastiskt att se deras rörelseglädje, vilken sammanhållning de får i sina lag och hur de lär sig ta både förlust och vinst.

..söndagsvila. Sovmorgon, lång frukost och mys i soffan med mina minstingar. Sen var vi ute parken igen, snurrade, gungade och njöt av värmen.

..utepremiär i mina Reebok-sneakers. Börjar gå in mina vita pjucks, så att de formar sig efter fötterna innan jag spatserar iväg på längre turer.

Det var lite av allt från min helg. Vad har du hittat på? Som vanligt – välkommen att skriva och berätta om du vill ♥
KRAM/A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras