Alltid i min träningsväska..


Tillbaka hemma i Stockholm välkomnades vi med sol och vårvinterkänslor. Jag blir på så bra humör av den här kombinationen. Bländande snö och en sol som faktiskt värmer. Det är energikrävande att resa. Jag var helt slut i fredagskväll efter en hel dag på resa/olika flygplatser, dessutom gör tidsskillnaden sitt – även om vi bara är en timme efter i Sverige. Men somnade redan vid kl 22 i fredags och vaknade som ett nytt jag igen lördag morgon.
Halva grejen med att resa bort är dels att samla på sig magiska minnen, dels att komma hem igen. Åh vad jag längtat efter mina pojkar! Visst, det går alltid snabbt att komma in i det alldagliga med en massa tvätt och syskonbråk igen, men som är lättare att ta med glimten i ögat efter en tids frånvaro. Dessutom skönt att återse egna garderoben, laga de gamla vanliga, älskvärda maträtterna och gå gymmet – mitt ”andra hem”. Med väskan, alltid packad med…

Alltid i min träningsväska..

..en vattenflaska.

..hårborste och gummisnodd.

..minimalistiska Merrell-skor. Sköna, funktionella och lätta att bära med sig.

..hänglås.

..penna. Alltid bra att ha i olika sammanhang.

..en bar till nödfall. Äter inte bars så ofta, men ibland händer saker/blir jag attackerad av akuthunger och då är de bra att ha till hands.

..plånbok med träningskort och övriga kort.

..trådlösa lurar. Gillar att stänga in mig i min musikbubbla, trots gymmets egna högtalare.

..dragremmar. Från tiden jag hette Jonasson i efternamn. De används till specifika övningar, ofta i slutet av en omgång set när underarmarna tagit slut.

..mobilen. Som du ser – med spräckt skärm efter att Jonna tappat den på klinkergolv i Finland. Får se vilken dag jag kan överleva utan mitt främsta arbetsredskap/leksak och lämna in på lagning.

..en gympapåse där jag kan ta med dragremmarna, kamera, vattenflaska och mobilen runt om i gymmet.


Själva ryggsäcken är en rymlig Thule Subterra Backpack som jag fått att testa och utvärdera. Jag använder ryggsäck nästan dagligen, förutom när jag cyklar och har cykelväska, och vet precis vad jag söker. Och förutom det du såg att jag alltid har i väskan brukar jag för det mesta ha med mig klädombyte, dator, kamera, matlåda, mellanmål. Det behövs utrymme med andra ord och utöver allt jag nämnt bra om det finns extra plats om jag måste handla något på vägen. Så du förstår att jag är nöjd med den här 30-litersryggsäcken med många små/stora fack, smarta lösningar med sidohandtag, öppning på sidan och extra vadderad laptopficka. Stilren dessutom, därför passande till alla jackfärger och i olika miljöer.
Nog om väskan som blir mitt storlek större-tips än den här som jag också gillar. Har du några prylar som alltid ligger i din träningsväska?

4 kommentarer
  1. Åh. Jag tycker att det jätteintressant generellt med packning. Tack för att du visade din träningsväska!
    Mitt tips är att jag har en färdig nessesär med småsaker som mascara, hårsnoddar, kam och sånt, som jag flyttar runt mellan olika väskor. Jag packar aldrig upp, utan den är redo till nästa väska oavsett om jag ska på träning, jobb, utflykt.

    1. Lite annat än i min, men det plockar jag också i emellanåt. Tack för att du delar med dig av ditt innehåll! 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras