Från mig till dig ♥

Inget träningstips, recept, övningsfilm, familjeråd, uppmaningar om att jobba med hjärtat eller branschnyheter.

Idag vill jag bara säga TACK till dig som läser! Till hösten har jag bloggat i 9 år, med max någon dags avbrott. Och även om du inte läser lika ofta som jag skriver, kanske du till och med är ny här – välkommen i så fall, så vill jag att du ska veta hur betydelsefull du är. För mig som bloggare, att jag får sprida det jag tycker är viktigt och brinner för. Som jag hoppas ger dig något användbart. Underlättar, bidrar till kunskap, inspirerar, gör att du känner dig mindre ensam. Ord, bilder, film och text som i sin tur lett till en massa möjligheter, både privat och yrkesmässigt, även för mig.
Betydelsefull är du förstås även om du inte läser min blogg. Och är det en sak jag vill att du tar med dig från det här inlägget – upprepa de orden för dig själv! Varje dag. ”Jag är betydelsefull!”. För även om det kommer dagar du inte känner så – det är du. Oavsett vad du presterar, hur du ser ut och andra klyschor om hur ”den perfekta människan” bör vara. #imperfectlyperfect är ta mig tusan den bästa hashtaggen jag vet, använd den flitigt.
Så med en operfekt perfekt after run-bild, röd som en krabba i ansiktet med svett som droppar, önskar världens bästa du en riktigt fin Alla Hjärtans Dag. VARM KRAM! ♥

10 kommentarer
 1. ❤ till dig för all inspiration du alltid ger! Allt från privatliv till bästa och värsta trängstips..Du har pushat mig många gånger genom din blogg i alla år. Nu är är jag 43 och håller fortfarande på med både yoga, löpning och styrka…🏋️‍♀️💪 Och det är kul som sjutton!!! 💖

  1. Vad GLAD jag blir att höra det Cecilia – både att kunna inspirera och höra om din träning. Fortsätt ta hand om dig och ha en riktigt fin Alla Hjärtans Dag! <3
   Kram

   1. Haha…med värsta träningen menar jag jobbiga eller grymma övningar…😉 Ha det gott!! Fortsätt att peppa oss alla där ute..I like it!!

  1. Erika – vad glad jag blir. Och älskar att du tar mitt framtida bloggande för givet. Har inga planer på att lägga ner.. 😉 <3

 2. Vill också passa på att säga tack för att du skriver en så fin och bra blogg. Jag läser nästan varje dag men brukar inte kommentera. Ville bara säga att du inspirerar mig och jag tycker så mycket om att du är så klok och fin som delar med dig av både upp- och nedgångar. Du inspirerar och peppar mig att hitta en bra balans och tycka om mig själv. Kram

  1. Helena – TACK snälla för så fina ord. Gör mig så glad att höra. Livet är ju inte bara toppar – eller dalar. Tycker det är viktigt att få med. Stor kram och kul att du skriver!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras