FILM: Hemmastyrkepass – 6 övningar med bord och stolar

Godmorgon kompis!

Det är fredag och här hänger jag under bordet, taggad att visa dig ett hemmastyrkepass. Eller hängde, när jag filmade och fotade till det här inlägget tidigare i veckan.
Många har önskat smidiga träningspass att köra hemma och det finns egentligen hur mycket som helst du kan hitta på. Egen kroppsvikt räcker långt för ett effektivt hemmastyrkepass och sen har du garanterat massa användbara prylar där hemma. Din inredningen till exempel. En våningssäng har jag tidigare visat hur du kan träna med, men det är ju inte något alla har hemma. Ett bord däremot och några stolar – det tänker jag att du har? Så här visar jag hur du förvandlar dessa möbler till ett effektivt hemmagym.

Hemmastyrkepass – 6 övningar med bord och stolar

  1. Bordhäv / räckhäv
  2. Bulgarian Split Stolsquat / enbensuttfall
  3. Trä-mot-trä-hävningar / upphöjda armhävningar
  4. Höftlyft
  5. Stoldips
  6. Stolplanka med armrotation

Förslag på upplägg: Gör 10 repetitioner av varje övning/sida. Upprepa 2-4 varv = superbra helkroppsträning. Lycka till om du testar!
För mig kan det också bli ett hemmapass i helgen och idag har jag ett annat spännande pass inplanerat. Berättar mer om det senare. KRAM och ha en fin fredag!

Fler filmer med hemmastyrkepass

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras