3e advent – tävla om varmt utomhusnjut i Everest

Godmorgon till 3a advent med tillhörande tävling!

Som vanligt med en tjuvstartsbild där vi tände 3e ljuset redan igår, snabbt för en stämningsfull bild till det här inlägget. Idag låter vi det däremot brinna i lugn och ro. Och utan vinterjacka tills det är läge att gå ut. Haha, mycket fake i den där bilden, men jag ville bara visa att det är priset i dagens tävling. Min jacka, som du ser tydligare på den här bilden, är en varm och skön från Stadiums egna märke SOC. Som ett mellanting mellan en dunjacka och varmfodrad löpjacka, mjuk och rörlig med tunnare tyg längs sidorna.
En ännu varmare jacka och mössa kan du vinna i dagens adventstävling! Färg och modell väljer du som vinner själv, men precis som min från ett av Stadiums egna märken – Everest. Dessa tycker jag dock var väldigt fina.

Tävlingsvinster från Stadiums märke Everest

 1. Everest W Ext Quilted Lodge Jacket. Skidjacka med värmande foder och yttertyg som är vattentätt med bra andasförmåga. Lätt och luftig med bra isolering trots sin låga vikt. Fast huva med avtagbar syntetpäls, som ett bra skydd mot yrande snö vid ansiktet. Jackan är också fri från miljöfarliga fluorkarboner och har en integrerad RECCO-reflektor som underlättar sökningen vid en eventuell lavinolycka. Värde ca 999 kr.
 2. Everest Big Pom HatMössa i akryl, med tofs och uppvikt kant. Seniorstorlek; one size. Värd ca 149 kr.

 

Tävla så här:

 1. Svara i bloggens kommentarsfält på frågan: ”Var är bilden nedan tagen?” 
 2. Motivera varför du skulle vilja vinna dessa produkter?
 3. Senast t.o.m. nästa torsdag 21 december kan du tävla.
 4. Vinnarna kontaktas via mail och presenteras i samband med nästa adventstävling.

Önskar dig en mysig 2a advent och lycka till om du tävlar!

Här i samma jacka som översta bilden, fast utomhus vid en magisk soluppgång för ett par veckor sen. Frost tillsammans med en brinnande himmel – visst är det vackert? Men för att njuta av det är det ju bra om du inte fryser.

Vinnare i 2a adventstävlingen..

..är Katarina Larsson med rätt svar (Hampus är 10 år) och motiveringen:
”Vi vill gärna vinna kläderna till den aktive lille gossen som brinner för att spela fotboll, även vintertid. Han vägrar vinterkängor och påsvantar – eftersom det inte går lika snabbt att springa på fotbollsplanen och det är svårare att fånga bollen när han är målvakt jämfört med om han har fingerhandskar. Detta trots några decimeters snö och ordentligt med minusgrader. Overallen är inte heller populär eftersom det inte blir så smidigt att röra sig och till råga på allt är dragkedjan på täckjackan trasig. Så för att främja och peppa rörelseintresset hoppas jag på vinst till vår lille fotbollsfantast.”
Stort grattis Katarina och tack till övriga tävlande. Ny chans att vinna med den här tävlingen. KRAM!
 

** Inget betalt tävlingssamarbete, men vinster sponsrade av Stadium. **

25 kommentarer
 1. Bilden är tagen på Stockholms oas, Gärdet. En fantastisk plats mitt i Stockholm som älskar av motionärer av alla slag och åldrar, tvåbenta som fyrbenta! Själv bor jag i Närke vid Kilsbergens fot och njuter dagligen av skog och natur alldeles utanför dörren. Jag hoppas på att vinna jackan och mössan från Stadium då jag stressar runt (lite mysigt är det iofs)och förbereder inför julen så att alla runt mig ska få en fin och God jul! Men jag glömmer mig själv och detta vore något som skulle glädja mig och definitivt komma till användning under stundande jullov!
  Hälsningar Liselotte

 2. Bilden är tagen ute på Gärdet i Stockholm.
  Jag vill gärna vinna för jag är i behov av en ny vinterjacka. Min familj skall efter många års paus åka på en mycket efterlängtad skidsemester. Vi har aldrig varit iväg norrut med barnen så vi är alla fulla av förväntan. Min skudklädgarderob skulle definitivt behöva ett ansiktslyft.

 3. Bilden är tagen på Gärdet i Stockholm 😃 Jag har ”offrat” min befintliga dunjacka till löpningen så därför skulle jag behöva en ny 🙏 och en ny mössa till det 😉

 4. Bilden är tagen på ”din” stora, fina trädgård Gärdet i Stockholm😍
  Jag skulle behöva en ny jacka då min favorit-jacka från Everest (också köpt på Stadium) gick sönder när jag blev påkörd på ett övergångsställe. Jag hade änglavakt och klarade mig fysiskt oskadad. De enda skadorna blev en trasig jacka och en chock jag har svårt att komma över❤️
  Ha en fin 3:eadvent Anna!

 5. Bilden är från Gärdet i Stockholm😍
  Jag bor uppe i Umeå. Skulle vilja vinna jackan så jag håller mej varm(& snygg🤗) både under mina promenader och i alla kalla ishallar när jag hejar fram mina tvillingpojkar och deras hockeylag🏒

 6. Vackra Gärdet i Stockholm.
  Söndervittrat foder, en färg som varit svart.
  Jag vågar snart bara visa mig när det är mörker och natt.
  Skona mina barn från en skämmig mamma utan klass,
  med stort behov av en ny, snygg, värmande vinterstass.
  Ingen bra jacka att bära i pulkabacke eller på skidtur,
  inte heller när jag vill va’ sportigt chic i ur och skur.
  Nu hoppas jag mig med denna snygga allroundjacka få skämma bort,
  det vore en värmande, praktisk julklapp av allra bästa sort 🙂

 7. Gärdet i Stockholm
  Det är inte på grund av att jag är en godisråtta

  som jag senaste året gått från storlek 32 till 38.

  Har haft ätstörningar sedan jag var tonårstjej

  att vara ”den där smala” blev lite av min grej.
  
Från mina monster i huvudet blir jag nog aldrig bli fri
  
jag har förmodligen ett evighetskontrakt med anorexi,

  men jag har kämpat och kämpat och fått hjälp och stöd

  och de onda rösterna kan inte längre släcka min glöd.

  Inga kläder i garderoben passar dock mer,

  så nu får ni min önskan om att få fler.

  Vann jag denna fina mössa och denna snygga vinterjacka
  – skulle jag dig innerligt och evigt tacka!

 8. Bilden är tagen på Gärdet 😃
  Jag älskar lila så denna jackan faller mig i smaken ❤️
  Jag håller träningspass ute för en massa härliga människor, så detta vore ju drömmen att slippa frysa och till på köpet vara supersnygg 💃💃

 9. Fotot är taget på Gärdet i Stockholm!
  Jag har letat rejält efter en jacka som kan följa med mig på mina äventyr i vardagen, men även på vinterutflykter på helgerna och gått rejält bet. Antingen är det för tunna, för varma eller helt enkelt tål de inte regn som min nuvarande bevisade i veckan då slasket kom till stan.
  Så jag håller mina tummar för en vinterkompis som håller mig varm och torr på promenader och i skidspåret!

 10. Bilden är tagen ¨på Gärdet i Stockholm! Jag är inte jätteförtjust i lila men min man älskar det och varför inte glädja honom när vi nu skall åka till Sälen i januari!??! Lila mot en vintervit backe är ju ursnyggt. Älskar både utförs- och längdskidåkning.
  Lisa S

 11. Bilden är tagen på Gärdet! Jag önskar mig denna i present för att fira att jag ” överlevt ” min andra föräldraledighet. Hade det så obeskrivligt tufft förra gången och det blev en sådan revansch med barn nummer två. Läser dig så ofta jag hinner och är så imponerad av att du har 4 barn , jobb och ett stort träningsintresse som du jonglerar!

 12. Vacker bild tagen från Gärdet i Stockholm.
  Vintern har kommit med regn och storm
  Behöver en jacka för att hålla både värme och form.
  Förkylning och infektioner har avlöst varandra denna kalla höst
  En värmande jacka och mössa från Everest skulle ge mig värme och tröst

 13. Härlig bild tagen på Gärdet i Stockholm
  Nu har vi rejält kallt här uppe i norra Dalarna och jag vill inget hellre än att slippa frysa. Fastän jag duktigt byggt på mitt underhudsfett fryser jag fortfarande om min numera friska kropp. Hoppas på en varm, vit vinter i en mysig Everest

 14. Bilden är tagen på gärdet i Stockholm. Jag skulle gärna vilja vinna den här tävligen då jag nu är mamma-ledig med min 9 månaders son. Mammaledigheten och allt vad den innebär är helt fantastisk och jag njuter så mycket jag kan! Men den har ju också en nackdel.. inkomsten, då man inte blir särskilt rik på det. Så nu när min gamla trontjänare börjar ha slut på dun vore det underbart att få vinna en! Så vintern kan fortsätta spenderas utomhus, och framför allt vårvindern som vi ser framemot. Bor i vilhelmina, Västerbotten, här är det ett riktigt vinterlandskap utanför dörren å skidorna går varma. Håller en tumme, och önskar dig å dina en riktigt God Jul! 😊

 15. Bilden är från Gärdet i Stockholm. 🙂
  Äntligen har vi fått lite riktig vinter uppe i norr men nog drar det kallt om öronen när det kryper längre och längre nedåt på termometern, en tjock, härlig vinterjacka skulle sitta fint!

 16. Bilden är från Gärdet i Stockholm.
  Jag skulle gärna vinna denna vinst eftersom jag inte äger någon riktig vinterjacka utan oftast klarar mig med höstjacka här nere i Skåne. Men nu när vi fått snö här nere och det är ruggigt kallt samt att jag om någon vecka åker till Norge hade det varit skönt med en varm jacka så man kan utforska vackra Norge även vintertid!

 17. På Gärdet i Stockholm
  är bilden tagen !
  Vill gärna vinna en ny fin vinterjacka för många härliga vinterpromenader, samt till och från gymmet, då behövs nåt riktigt bra. Här uppe i norr har vi nu har kyla -20 och 1 1/2 meter snö ! Första året på länge vi har riktig vinter, så då behövs bra kvalitetskläder !!

 18. Bilden är tagen på Gärdet i Stockholm.
  Vore toppen att vinna detta då jag är ute mycket i ur och skur med våra barn 3 år & 5 månader gamla. Budgeten är begränsad med föräldrapenning så en ny jacka till mamman är inte högst på priolistan om jag säger så…
  Bor i Sundsvall så en varm jacka som tål väta är ett måste.

 19. Bilden är tagen på Gärdet i Stockholm.
  Som mammaledig till två barn spenderar jag mycket tid på lekplatsen. En varm jacka och mössa hade varit perfekt för att kunna vara utomhus mycket även när det är kallt!

 20. Bilden är från Gärdet i Stockholm.
  Skulle supergärna vilja vinna jackan! Jag har bra träningskläder för vinterväder då jag tidigare sprungit mycket året runt. I år, med en riktigt envis hälsporre, blir det promenader i stället och då är mina träningskläder alldeles för tunna…

 21. Bilden är tagen på Gärdet i Stockholm, tycker mig se Kaknästornet i bakggrunden. En sån snygg och varm jacka skulle bli en härlig julklapp till mig själv, och mössan är galet snygg, precis en sådan som jag letat efter.

 22. Bilden är tagen på Gärdet i Stockholm.
  Här är min motivering till varför jag skulle vilja vinna detta toppenpris ☺
  När jag nu snart 40 år fylla, skulle denna vinst min tillvaro förgylla.
  Jag brukar aldrig någonting vinna,
  så jag skulle tända ett ljus som fick brinna. För att mig ofta påminna,
  om att en Västeråskvinna denna gång fick vinna. Om jag skulle vinna denna mössa och jacka, skulle jag dig för evigt tacka. Många timmars slit i både gym och kök, tur jag inte startat någon brandrök. Efter beslut att jag mig själv i kragen skulle ta tag,
  har jag 19 kg av mig själv lyckats skala av. Tänk om jag i denna snygga outfit skulle få gå, då jag som en prinsessa skulle få må. Jag fortsätter kämpa vidare mot nya delmål, som i vår mig tar till mitt ändamål. Denna drömvinst skulle betyda allt för mig, så snälla rara Anna säg inte nej! 💕

 23. Den är tagen på Gärdet i Stockholm.
  Jag är en frusen norrlänning som bosatt mig i Skåne och nu fryser ännu mer, jag är i akut behov av något som kan värma in i märgen. Och det skulle ju inte skada om det kom i form av en jacka från bästa märket Everest 🙌

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras