Gör-det-själv-mix – hemgjord julklapp tips 3

Godmorgon med ännu ett tips på hemgjord julklapp till den som ”har allt” och uppskattar det personliga.

En gör-det-själv-mix! När min underbara praktikant Martina slutade hos oss på SportHälsa fick jag denna fina tack-present. Trots att det var JAG som skulle tacka för allt hon hjälpt mig med under hösten. Men Martina är otroligt omtänksam och ett geni när det kommer till bakning. Du som följer mitt jobb på SportHälsa har kanske sett vilka fantastiska skapelser hon bjuder på i bloggen ”Skippa Sockret”? Och här är ännu ett tips på en hemgjord julklapp, men där mottagaren får lägga sista krutet själv = kan-själv-stolthet som infinner sig lika mycket hos vuxna som barn.

Gör-det-själv-mix

  1. Ta en fin burk.
  2. Mät upp ingredienser till något gott, utom ev. färskvaror.
  3. Sätt en etikett med receptet i ett snöre runt burken.
  4. Slå in och ge bort!

Mixen från Martina var till smarriga nötchokladbollar, med hela bitar av mjölkchoklad, nötter, kokos och chokladproteinpulver. Sen var det bara att tillsätta dadlar, lite vatten och jag hade även i en skvätt kaffe och kokosolja för smakens skull. Rullade sen i mer kokos. Wolla!
Raw chokladbollar /annalissjanis.se
Förslag på andra gör-det-själv-mixer är ingredienser till fröknäcke, pärlor och tråd till ett smycke, ett klurigt pussel, eller pärlor och beskrivning till en pärlplatta? Bara fantasin sätter stopp.
KRAM!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras