Från vinlunch till Tigerbalsam – livets kontraster

kontraster snö

Kontraster.

Högt och lågt, svart och vitt. Ena dagen snö och den andra tö till barmark. Att ena dagen köra ett tungt styrkepass och äta lunch direkt ur matlådan – den andra återhämta kroppen med en lugn promenad och 5-rätterslunch. Och dricka vin. Och lite senare gå på kändismingel. Det där med lagom har aldrig varit lätt, i alla fall inte om du heter Anna Lissjanis, f.d. Jonasson. Jag menar, att min vilodag plötsligt förvandlades till en heldagsfest. Inte särskilt vilsamt (mentalt), men extremt trevligt.
vin
Som jag berättat gör företaget jag jobbar på även tidningen Vinsider, som min vän Derin också är AD till. Igår hade hon en vinlunch inplanerad med vinhuset Tommasi på Operaterassen. Eftersom en annan Vinsider-kollega inte kunde gå hoppade jag in istället, för även om jag inte är en stor vindrickare älskar jag god mat. Och det är alltid intressant att lära sig nya saker.
Samtidigt som vi fick en genomgång om olika vingårdar och druvor doftade och smuttade vi på 7 olika viner. I min mun mer eller mindre identiska, men jag kan nog lära mig gilla det här också. Sen bjöds vi på mat i världsklass.

Vad sägs om pocherat ägg, risotto med höstens svamp, hängmörad oxfilé med anklever, potatiskräm och tryffelns samt Italienska ostar med fikonmarmelad och rostat bröd. Jag är nöjd med min egen matlagning, men smakerna på de här rätterna – fantastiska! Dessutom intressanta samtal med nya människor och djupare ämnen med min kära kollega, som det mest blir jobbsnack med annars.
Lagom mätta och belåtna gick vi i alla fall till kontoret för att jobba ett par timmar, innan mer festligheter på Dbrand & friends. Ett lanseringsevent för Team Tigerbalsam och en ny produkt av Tigerbalsam för nacke/skuldror.

Många välkända personer var på plats, liksom företag med sina produkter. Bland annat den nya kolsyrade, koffeinfria drycken foci som du ser mig och Derin med på bilden. God! Och bra med alternativ till alla koffeinstinn drycker på marknaden tycker jag.

Bingo Rimer, Jonas Coliting och Emma Igelström är några av profilerna i teamet av atleter på olika nivåer. Det ska bli kul att följa dem alla mot sina olika utmaningar som de berättade om.
Efter en timme smet jag och Derin, trötta efter en heldag på språng. Nu på morgonen är jag pigg igen, men igår kväll kändes det som att jag skulle behöva en hel veckas återhämtning efter den här ”vilodagen”. Tur att vi har veckans yogapass inbokat på lunchen idag.
Lyxigheter och lycka i all enkelhet berikar på olika sätt, även om jag personligen gillar sistnämnda mest. Du vet, ett glas vin – fem glas vatten..

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras