Helgen ur mobilen #43

Godmorgon!

Hur har din helg varit? Gjort något speciellt eller inte gjort något speciellt som blivit speciellt just därför? Typiskt mig att flumma till det, men jag kan inte låta bli att hylla planlösa helger. Ju mer jag har i skallen, ju mer värdesätter jag dagar med så lite som möjligt inplanerat. Att sova tills jag vaknar, äta när jag är hungrig och att låta barnens påhitt styra istället för ett schema. DET är livskvalité för mig, även om jag tycker om nya upplevelser också ibland.
Min helg har varit en hemmahelg. Efter veckan på Mythos Beach skönt att komma ifatt, både med sömn och annat fix i lägenheten. Som vanligt sammanfattar jag helgen i korthet..

Helgen ur mobilen #43

..kladdkaka. Hampus bakade ju i onsdags och en bit blev över som jag mumsade i mig i lördags. Godare än köpegodis tycker jag.

..styrketräning. Söndagens pass var höstens bästa. Det kräver ett eget blogginlägg, men tidigare i veckan var jag inte lika stark. Som jag skrev om igår har jag känt mig trött hela veckan och träningen blev därefter. Med en vilodag + pass med lägre krav. Posera bland feta vikter orkade jag däremot.. 😉

..ett löppass. På hela veckan. Det är i minsta laget för mig. Två vill jag gärna springa för att bibehålla lättheten i löpningen, men det som blev av var förvånansvärt lätt ändå. Jag har inga prestationsmål i löpningen just nu, men älskar frihetskänslan. Och så läge jag kan springa utan att det bara är tungt och jobbigt är jag nöjd. I torsdags var det riktigt vackert och benen pigga.

..vädertajming. Löpning i finväder som sagt, liksom flera mornar. Jag har verkligen tajmat och sluppit regnskurarna den här veckan. Extra sköna har promenaderna med barnen till skolan varit, men en kämpande sol över Gärdet.

..film- och fotning med Lisa. I torsdags åkte jag ut till Actic Solna för att samla material till SportHälsa. Så roligt att samarbeta med en duktig PT som Lisa. Nu är första artikeln, ett träningspass med romerska ringar, uppe och fler kommer framöver.

..Allt För Hälsan med jobbarkompisarna. Hela fredagen strosade vi runt bland kunder och branschkollegor på mässan. Miljöombyte är verkligen grymt för kreativiteten och sammanhållningen. Och som jag skrev, kanon att få koll på vad som händer i branschen och snacka med beundransvärda stjärnor.

..lyxmat. Shake Mushi är stående, men jag gjorde även en smarrig middag på egen hand. Eller egen, av mammas goda tjälknöl från frysen, Jormkantareller och annat smarrigt. Berättar mer om maten, för jag har tips på en produkt du bara måste provsmaka.

..yooooogha. Det blev inte en enda (yogisk) solhälsning under veckan på Rhodos. Jag höll ingen yoga med Frisk & Stark Familj eftersom Apollo själva hade yoga varje morgon, men skandal att jag inte var med som deltagare. Istället prioriterade jag att passa så lite tider som möjligt, vilket också hade sin poäng. Men nu var det galet skönt att vara tillbaka på yogamattan i lördags. Sträcka ut, djupandas, mjuka upp.

..farsdag. Firade min egen pappa med kort, telefonsamtal och en hälsning på Instagram. Och pappan i det här hemmet blev bortskämd med tekningar, trisslotter och extra fin middag. Se ”lyxmat”-punkten.

..påminnelse! Det börjar bli fullt, men finns plats för ett par familjer till vid vårt event på lördag. Knip en vettja! Det blir jätteroligt och ni får så fin goodibag + rabatt från Stadium. Perfekt om det behövs nya vinterkläder till dig och/eller barnen. Läs mer här och anmäl dig gärna idag. Vore så roligt att ses! 🙂

Det var den helgen alltså och som vanligt är du välkommen att berätta om din om du vill. Oavsett önskar jag dig en riktigt fin ny vecka. Kram!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras