Möte med förebild, 6 tips inför Allt För Hälsan (och chokladhets)


Igår drog den årliga Allt För Hälsan-mässan igång som jag och kollegorna spanade in. Vi åkte ut redan på morgonkvisten för att träffa kunder och trendspana på nyheter inom branschen. Mässan är Sveriges största inom hälsa och ett fantastiskt tillfälle att nätverka och få koll på vad som händer. Jag dokumenterade en hel del på SportHälsas Instagram Story (@sporthalsa), så om du är snabb på pucken kan du kika på lite som händer där ute. Om du inte ska dit och kan kolla IRL?
Ska du besöka mässan har jag några saker jag rekommenderar. Ja, även annat än choklad, även om det mest var det som hamnade på bild..

Allt För Hälsan 2017 – mina rekommendationer

  1. Yoga med Yogobe, Årets Hälsoföretag 2017, som kör yogaklasser mitt inne i mässhallen, har en egen yogashop och är supertrevliga hela högen.
  2. Köp choklad! Det är ju chokladens dag idag (lagom många dagar efter Kladdkakans ;). På mässan hittar du bl.a. spännande sorter med broccoli, majs, paprika, viol och ingefära. Hmm.. Vågade inte köpa, men du kanske gör? Ge gärna ett utlåtande i så fall.
  3. Prova massagestolar och dynor. Så himla skönt att sjunka ner en stund. En blir trött av att gå på mässa.
  4. Finslipa tekniken i marklyft. Vid Branschrådet för hälsa filmar de dig och kommer med tips för skonsamma, starka lyft.
  5. Ladda upp med sportstrumpor från Gococo Sportswear. Du vet kanske att det är mitt absolut bästa strumpmärke? På mässan är tjejerna på plats med fina erbjudande.
  6. Säg hej till Sara Dahlström i monter hos Hälsa & Fitness i monter B03:15..


Sistnämnda var det bästa av allt på årets Allt För Hälsan enligt mig. Sara Dahlström gör mig så glad med sina dansfilmer på Instagram (@sdahlstrom) och är en stor inspirationskälla. Igår fick jag äntligen ge henne en kram IRL och berätta att jag tycker hon är grym. Hon visar vägen mot styrka, mod och äkthet, inifrån och ut. Sara är tokstark och ödmjuk som få med sunda värderingar, bland annat om feminism och koppsposivism (som jag berörde i ett inlägg i somras).
Sara är en förebild för mig på många sätt. Som skribent – grym på rubriksättning och att skapa intressanta texter. Med sin syn på träning, kost och kroppen. Sara är viktig för hälsobranschen och därför perfekta personen som chefredaktör för tidningen Hälsa & Fitness där hon når ut. Dessutom är hon lika go som hon ser ut, med coolaste håret! Vi hade inte tid att prata någon lång stund där på mässan, men jag hoppas vi ses mer framöver och kan ta vid.

MER choklad! Ute på Allt För Hälsan fanns det gott (!) om choklad som sagt, såväl som bollar, naturgodis, i krämform och kakor, vilket det även gör hemma hos mig. I onsdags överraskade Hampus med att baka kladdkaka när jag kom hem från jobbet. Förstå vilken lyx när barnen är så stora så de kan (och VILL) baka själva.

Mycket för min mentala hälsa på en och samma bild – barnen och choklad ♥

En till sådan här beställer jag till kvällens efterrätt. Receptet hittar du här.

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras