Välkomna på träningsevent för hela familjen – Frisk & Stark Familj Stadium 18/11

stadium
Samtidigt som jag och familjen precis anlänt för att arrangera Frisk & Stark Familj på Mythos Beach vill jag bjuda in dig och din familj till ett event i Stockholm. Jag och Milla är glada att åter igen få köra ett event i samarbete med Stadium, som vi gjorde med Get OUT to workOUT  i våras, men nu för hela familjer.

Frisk & Stark Familj Stadium

» När? Lördag 18/11 kl 9.00-10.00.

» Var? Vi utgår från Stadiums nya juniorbutik i Hästskogången, Sergelgången 3. Där har vi tak och kan träna oavsett nederbörd, men se ändå till att klä er efter temperatur – gärna med springvänliga skor och vantar.

» Vem? Familjer med barn från 2 år och uppåt. Vi anpassar övningarna så att de är kul och lagom utmanande för alla, oavsett ålder och träningsnivå.

» Vad? Rolig, gratis familjeträning där alla får mellanmål, 1 goodiebag per familj med vattenflaska, rabattkupong 20 % (på Stadium-butiken i Hästskogången och Stadium Junior-butiken i Hästskogången). Från kl 10.00 är dessutom Stadium Sports Camp på plats med ansiktsmålning, ballonger till alla barn, basketmål, bollkastning i olika hål (tänk Lilla Sportspegeln om du minns).

» Hur? Anmäl din familj gratis till [email protected] O.B.S. Begränasat antal platser, så skynda att anmäla och meddela även om ni inte kan komma så att någon annan kan få er plats i så fall.

För dig som inte följt min blogg så länge ska jag berätta hur vårt koncept Frisk & Stark Familj började. Hösten 2014 fick jag och Milla idén om att arrangera ett träningsevent, men båda vet hur värdefull tiden är med våra barn. Att helgerna med familjen är viktiga och att det optimala vore att inkludera barnen i eventet, för så känner förmodligen fler, tänkte vi.
Dessutom är barnen är vår framtid. Och kan vi så små frön av rörelseglädje i dem som små finns det större chans att de fortsätter att tycka om träning som stora. Barn mår lika bra som vi av att röra på kroppen och inspireras till att göra det av att se oss vuxna träna. De gör som vi vuxna gör, inte som vi säger. Så föddes Frisk & Stark Familj – ett event som bygger på gemenskap och rörelseglädje för både vuxna och barn. Vi höll sen eventet 2 gånger vid Wenngarn Slott för att 2015 börja köra det på olika destinationer för Apollo. Och nu är vi fantastiskt glada och stolta att hålla detta event ihop med Stadium.
Varmt välkomna!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras