Härliga höstlov och helgen ur mobilen #42

Godmorgon med något av det vackraste jag vet!

Min dotter. Höstlöv. Sånt som jag inte får nog av, med den gemensamma faktorn – värme! Alltså färgerna och kärleken, inte i luften som du säkert också känt har blivit svalare? Jag tycker omställningen till vintertid är den ultimata beviset att hösten verkligen är här. Då vi inte kan förvänta oss några fler varma sensommardagar. Men jag gråter inte, gör du?
I skrivandes stund är jag mer förväntansfull än någonsin inför framtiden. Vi har ju julen att se fram emot och i nutiden höstlov. Idag har jag och familjen vaknat upp på Mythos Beach för att arrangera Frisk & Stark Familj, vilket ska bli fantastiskt roligt. Och även dåtiden är jag glad över, den som jag vill berätta om nu. Som vanligt inleder jag veckan med en återblick på höjdpunkterna från helgen..

Höstlov och helgen ur mobilen #42

..fortsätter testa FitBit Ionic. För varje dag upptäcker jag nya smarta funktioner, som att den påminner när jag suttit still för länge och visar när jag fått sms. Dessutom gillar jag att batteritiden är såpass bra, till skillnad mot min Apple Watch som behövde laddas varje dag.

..skåprensnings mat. Som vanligt inför en resa försöker vi äta upp alla färskvaror. Ägg, grönsaker, mayosås och ost kommer man långt (och gott) med.

..intervju med Petter Menning. En av jobbveckans höjdpunkter var att besöka ZETAs kontor och höra hur denna inspirerande elitkanotist tränar och äter. Resultatet kommer på SportHälsas sajt framöver.

..lysande löpning i ottan. Det är så coot med alla reflexkläder tycker jag, som man inte ser är lysande förrän en lampa lyser på dem i mörkret. Min blå PUMA-jacka ser snarare gul ut i blixtens sken och jag behövde inte oroa mig för att inte synas vid fredagens tidiga runda.

..lördagsjobb. Inför en resa krävs en hel del planering jobbmässigt. Både i lördags och söndags satt jag några timmar för att förbereda artiklar till SportHälsa. Bland annat veckans träningsprogram med 7 övningar i multimaskin. Tycker Derin gjort så fina bilder till den artikeln, vilket gör jobbet extra kul för mig som också gillar layout.

..brainstorm. Självklart tog tankeverksamheten inte slut vid våra grönkålsshottar i fredags. Hela helgen har jag tänkt, vilket resulterade i en handling som kräver sitt eget blogginlägg. Kommer när jag samlat mig.

..lördagsyoga. Ja, du ser att jag håller i den rutinen. Och den här veckan blir det för Apollos gäster i soluppgången vid havet. Nervöst eftersom jag inte lett yoga sen förra Frisk & Stark Familj-resan, men bättre omständigheter än här går nästan inte att få.

..finbesök. Mina föräldrar har varit i stan över helgen. I lördags hälsa de på och skämde bort oss med en frysbox full av närproducerade råvaror från Jämtland, med våfflor till lunch och rödingmiddag. Som jag skrev på Instagram – vi ses inte ofta, men när så blir vi extra bortskämda.. ♥

..SUNday-löpning. Veckans andra och sista löptur blev ännu ett varv i Lill-Jansskogen. Är det någon träning där jag går på känsla så är det löpningen och nu på hösten suger skogen mer än andra rundor. Efter sovmorgon (tack hösttiden) prickade jag in dagens soligaste timme bland löven. Sen hem för packning och lite jobb innan vi begav oss till Arlanda.


Visst ÄR det underbart?! Höstlov hemma bland löven i Sverige hade inte heller varit fel, men det ska bli jäkligt nice att lufta låren i shorts en vecka också. Bilder kommer framöver, här och på Instagram (@annalissjanis).
Önskar dig en fin vecka nu! Och som vanligt är du varmt välkommen att berätta om din egen helg om du vill. Kram!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras