På gymmet och festen – trendspaning på träningsmode ss18

Godmorgon!

Hur mår du i höstmörkret? För visst börjar det bli svart ute på morgonen hos dig med nu? Jag blir lite tröttare av mörkret, sover som en björn i ide om natten, men tycker samtidigt det kan vara rogivande på dagen. Likosom mer ok att inte vara sitt mest sprudlande alla dagar och skönt att mysa inomhus där jag har mycket jobb att förbereda inför nästa veckas höstlovsresa. Till mer ljus och värme på Mythos Beach. Och du – det kommer hit också! Ljus och värme alltså. Det har i alla fall alla kläddesigners lovat då de visat upp framtidens kollektioner.
I onsdags spanade jag, Martina och Derin in våren/sommaren 2018s träningsmode. Förutom en gammelrosa trend ser jag mer och mer funktionskläder som skulle passa lika bra på discot, en fin middag eller kontoret för varje år. Du kan lätt gå runt en hel dag i träningskläder för att avsluta med ett pass på gymmet, utan att känna dig nerklädd. Tvärtom! Ovan en läcker topp från Kari Traa som till exempel skulle passa fint på stranden och nedan några andra utvalda favoriter.

På gymmet och festen – träningsmode ss18


J.Lindebergs träningskollektion känns i gränsfallet till FÖR festliga för att träna i. Eller vad tycker du? Snygga tights och minikjol i alla fall.

Midjekort är fortfarande hett och på de här plaggen gillar jag färgkombinationen. Retro, sportigt och glatt.

Ännu ett plagg från J.Lindeberg. En jacka med axelvaddar, men ändå i rörligt funktionsmaterial. Sjukt cool!

Puma har alltid varit mycket fashion i mina ögon. Dessa sneakers – hur fina?

Gärna tillsammans med den här jackan.

Casall är ett annat märke som jag alltid gillat för sin modekänsla. Här visar Martina upp en blank, silvrig, byxdress. För lyxigare yoga? Eller dans?

Mer silver, elegant grått och leopardmönstrat från Casall.

SOC är ett träningsklädmärke som vuxit i mina ögon. Bra kvalité, hög modefaktor till rimliga priser i jämförelse med andra träningskläder. Här en snygg topp som skulle vara snygg till en kjol eller skinnbrallor.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras