Pretty in pink – rosa, vårens färg ss18


Det har verkligen gått i perioder hur mycket jag gillat rosa. I många år ratade jag färgen eftersom jag ofta lekte att jag var en kille och ”rosa är en tjejfärg”, tänkte jag. Sjukt att det i så tidig ålder präntas in vad som är kvinnligt och manligt, var det mer så förr? Hugo, född 2005, ville till exempel ha allt i rosa som liten och jag började också göra det med åren. Under My Little Pony-eran. Sen tog jag en paus igen för att hitta tillbaka när så gott som alla träningskläder för tjejer var rosa ett par år. Och rosa, en gammelrosa variant, ska de visst även vara våren/sommaren 2018.
I onsdags mötte jag upp Martina för en pressvisningssväng till två PR-byråers showrooms. Här ser du oss i varsin mössa i trendfärgen som vi fick från designern av Stadiums märke Everest. Den har jag bott i sen dagen. Och det gammelrosa fortsatte hos de flesta träningsklädmärken. Här en bildbomb med vårens färg från allt jag kikat på.

Pretty in pink – rosa, vårens färg ss18


Mysig, mjuk, magkort collegetröja från SOC.

Som sagt – magkorta toppar är fortfarande grejen. Här ytterligare en från SOC.

Regnjacka från Everest.

Ballerina-sneakers från Puma.

Logo-linne från Puma.

Mer ballerinainspo på tuff modell från Puma.

Stickad, kort, söt topp från Casall (och en ännu sötare Martina i bakgrunden).

I olika nyanser på Casall´s ss18-kollektion.
 

Överdragsjacka från Kari Traa

Även Saucony kommer i retromodell av sneakers i vårens färg.

8 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras