Höstens skonyheter från Kavat


Skomärket Kavat känner du kanske till från sina barnskor, men visste du att de även har fina skor för vuxna? Jag hade själv inte tänkt på det före pressvisning hos Mandel Showroom förra veckan. Där fick jag framför allt upp ögonen för samarbetet med utförsåkaren Frida Hansdotter, skidnörd som jag är. Den nya kollektionen heter ’’Frida Hansdotter Edition” och börjar att säljas i slutet av november då världscupen dragit igång på allvar.
– Jag har Kavat på fötterna efter träning och tävling. Det är viktigt att bära bra skor och mina fötter mår gott i Kavat efter en hel dag i backen med hårda slalomskor på fötterna. Det känns superkul att få vara med och ta fram en egen modell, berättar Frida i ett pressmeddelande.

Höstens skonyheter från Kavat


Här ser du Kavats nya skomodell framtagen i samarbete med Frida Hansdotter inför skidsäsongen 2017/2018. En klassisk modell i grafitgrått läder som Frida själv har satt sin prägel på med hjälp av sin mångåriga erfarenhet i en tuff alpin miljö.
– Vi kallar våra skor för Urban Fashion Outdoor. De är funktionella, sköna och snygga. För Frida Hansdotter Edition ville vi skapa en klassisk jodphur-känga med en feminin tuff twist och känsla. Det är mycket fokus på manliga förebilder inom outdoor, så därför valde vi en kvinna. Vi är stolta sponsorer till Alpina skidlandslaget eftersom de är noga med vad de bär på sina fötter. Att Frida och resten av skidlandslaget väljer Kavat vid sidan om skidåkningen visar att vi erbjuder kvalitet och passform i världsklass, berättar Lina Dahlström, designer på Kavat.

Fler snygga vuxenskor från Kavat i olika färger.

Populära allvädersstövlar för barnen i olika färger med foder du kan ta ut. Perfekt för tvätt och att plocka ut till våren då barnets fötter vuxit och det är varmare ute.

Finast är ändå de i läder tycker jag. Hur tuff var inte den här modellen till exempel? Med dragkedja i sidan och stabil sula – toppenbra lära-gå-skor.
* Icke sponsrat blogginlägg om du undrar, men som vanligt visar jag gärna upp det jag gillar.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras